- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Ha még meglenne a szekrényben a Chieftec 560-am oda adnám neked mert rossz nézni ahogy ezért a "tápegységért" harcolsz. Én szerintem ha teheted cseréld le valami minőségibb brand-re mert ebből csak a baj lesz hosszú távon. Nem is akarok beleszólni a dolgodba és a pénztárcádba sem akarok turkálni tudom manapság nehéz hobbi a gépfejlesztés.
Ilyen "termékeket" szerintem nem szabad gépbe tenni.
Szokott lenni aprón Chieftec 400-450 elég kedvező áron, még az is klasszi sokkal jobb mint ami most van.Ha gondolod szólok ha látok jó árban.
-
tornas
őstag
Az a venti siklócsapágyas, így ha hangoskodna, akkor meg lehet próbálkozni a csapágy újrazsírozásával. De ha semmi problémád nincs a ventivel, akkor hagyd úgy ahogy van! Egyébként ez az Adda venti egy remek és tartós darab.
Viszont lehet, hogy az egyik kondenzátor a tápban púposodik. A képen bekarikáztam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged