Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
válasz
DroiDMester
üzenetére
Vesd össze az adatlapjukat. Én megtettem. A légszállításuk közel ugyanaz. Reggel megvolt a műtét. Kényelmesen hang nélkül pörög a tápban az F12 ami tökéletesen ellátja a feladatát. Egyébként a gyári ventilátor 88.0 CFM-et tudott, a P12 ezzel szemben mindössze 56.3-at, az F12 pedig csak 53.0-t tud vagyis pont olyan sovány ide mindkettő. Ennyit arról, hogy a minden tápba IS jó a P12. Ez egyszerűen nem igaz. Az, hogy működik vele az egy dolog, de ez még kevés. Azzal sincsen senki sem kisegítve, hogy egyszál ember nagybetűvel leírja, hogy BÁRMILYEN tápba jó a P12 és pont. Mindenféle indoklás vagy magyarázat nélkül ez nem egy komolyan vehető kijelentés. Ilyen alapon minden tápba jó az F12 is (nem).
-
RVR400
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Az FSP Hyper M 600-am köszöni szépen, jól elvan az F12-vel már 4 éve.
Meg előtte a Gigabyte 460-as is elment vele legalább ugyanannyit, mielőtt eladtam a konfigot, szóval még utána is ment, hacsak nem megy még valahol a mai napig. -
atiska007
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Azért a 27mm-es venti magassággal 100% biztosra nem lehet kijelenteni, hogy mindenbe IS belemegy. Az én tápomba is úgy kellett "belenyomorgatni", mert 25mm-es volt benne.
Belement végül, de abszolút nem passzentos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- Új, Felbontott Bambulab P1S / P1S Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Shure Podcast mikrofon
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg előtte a Gigabyte 460-as is elment vele legalább ugyanannyit, mielőtt eladtam a konfigot, szóval még utána is ment, hacsak nem megy még valahol a mai napig.