Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stan648
tag
Nekem tegnap portalanításkor a táp venti lapátok letörtek, sok volt a 8bar. Úgy bepörgött a centrifuga szétkapta. Eddig másventivel nem fordult elő. Így ugrott a gari, de a táp 3 hónapos. De mivel 135mm a venti és kéznél csak Arctic p14 volt így furkálással és gumis-műanyagos ragasztó pisztollyal rögzítettem. Kicsit gány. A kábeleket elvileg jól kötöttem, de csak szigetelő szalagom volt kéznél. Mit javasoltok? A táp egy ZM650-EBT gold táp, sirtec belsővel. Elvileg -GLOBE FAN RL4Z S1352512H- volt benne, de az olyan porcelán műanyag vagy mi. P14 az ki tudja váltani? illetve visszább olvastam, hogy a szigetelő szalag nem jó végleges megoldásnak. Vagy rendeljek aliexpresszről egy bquiet 135mm ventit 10dolcsiért, persze kétpines. Tudtok valamit javasolni?
aliexpress-en vannak 135mm ventik van pár féle. Onnan jó ha rendelek? De látom legalább egy hónap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 8 Silver aluminum 45mm / e-Sim / 6Hó Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest