- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stan648
tag
Végül rendeltem egy majdnem ugyan olyat. Fehér lapát helyett fekete lesz és 0,33A helyett az 0,45A és sikló helyett golyós csapágyas, de ugyan az a gyártó. Remélem a legjobbakat. Ha már alli 3 dodó akciós kupont adott mellé! 1880Ft lesz vám nélkül. 1600Ft ventit tönkre raktam és gari is oda. Legközelebb lefojtom a kompresszort. Csuma nem tetszett neki közelről. Hát mi lett egy takarításból.
Remélem ez is bírja vagy 8 évig ha már törődésbőlkap egy jobb ventit, mint ami gyári.
-
Stan648
tag
Ez az, allin van belőle golyós is, ezüst is, fekete is a fehéren kívül. 12 dodo.
Ha már mod akkor feketét fogok rendelni arany díszítéstől is meg szabadulok.
Garinak már úgy is annyi. De ez az eset szíven ütött, mert előző tápot 8 éves kora okán cseréltem, meg azért is mert 5700 xt alá kellet kicsit combosabb.
De miért nem tudnak simán 14cm-eseket belerakni? Addig meg arctic p14 lesz benne amit szétfurkáltam. -
Stan648
tag
Nekem tegnap portalanításkor a táp venti lapátok letörtek, sok volt a 8bar. Úgy bepörgött a centrifuga szétkapta. Eddig másventivel nem fordult elő. Így ugrott a gari, de a táp 3 hónapos. De mivel 135mm a venti és kéznél csak Arctic p14 volt így furkálással és gumis-műanyagos ragasztó pisztollyal rögzítettem. Kicsit gány. A kábeleket elvileg jól kötöttem, de csak szigetelő szalagom volt kéznél. Mit javasoltok? A táp egy ZM650-EBT gold táp, sirtec belsővel. Elvileg -GLOBE FAN RL4Z S1352512H- volt benne, de az olyan porcelán műanyag vagy mi. P14 az ki tudja váltani? illetve visszább olvastam, hogy a szigetelő szalag nem jó végleges megoldásnak. Vagy rendeljek aliexpresszről egy bquiet 135mm ventit 10dolcsiért, persze kétpines. Tudtok valamit javasolni?
aliexpress-en vannak 135mm ventik van pár féle. Onnan jó ha rendelek? De látom legalább egy hónap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Medence topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Noctua nf a14 pwm 3db + nf a15 pwm 1db
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged