- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szonárral ad ultimátumot a Huawei az órapiacnak
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiga8
senior tag
válasz
DroiDMester #3159 üzenetére
Hely van bőven, a ventilátort millimétereket lehet minden irányban mozgatni a helyén.
Ha faragni kell, megoldom, de szerintem gumicsavarral, vagy gumiágyba kerülne vissza az új ventilátor.
A tápot teszteltem, netezéskor nem kapcsol be, de játék esetén kb 1,5-2 perc után igen, majd pár perc után még fokozza eggyel a fordulatot. Játék után visszamegy alapfordulatra és sokáig ott marad.
A táp a gép mellett, tehát hideg levegőt szívott.
"Bár az is érdekes hogy egy 350-400W os fogyasztású gépbe minek az 1200.as táp?"
Szemtelenül olcsón jutottam hozzá.
"Csak azért kérdezem mert azt gondolom tudod hogy hiába a platuinum hatásfokú táp az a bizonyos 90% os hatásfok 50% os terhelésnél(konnektorból 670Wattot mérve) igaz csak! 3-400Wattnál csak ~85% körül tud!"
Gyári adatai szerint 100W-tól 90% felett van a hatásfoka. Fali konnektorból kivett árammérővel már tesztelte más is, én is. Meg van az a 90% tényleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair AF120 RGB Slim INGYEN FOXPOST
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest