Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blum1866_2
tag
Jelentem,tapventi kicserelve.
Lomextol megrendeltem volna a Jamicont,de egyreszt 2000Ft az also hatar (az alatt nem is vesznek fel rendelest) masreszt pedig nagyon gyorsan kellett valami,ugyhogy korbementem a varosban es hat...nagy csalodas ert.
Kaposvaron lakom,de hihetetlen hogy SEHOL nem lehet kapni ertelmes ventilatort. Mindenhol csak 1000-1200rpm koruli darabok voltak. Meg a bontoban sem tudtak adni semmi hasonlot. Vegul egy 1200rpm-es froze-n venti mellett voksoltam. Ugy beszeltem meg az uzletben,hogy elviszem,kiprobalom ha nem jo akkor visszaviszem. Eddig teljesen jo,hangja nincs,sok levegot megmozgat es volt hozza szilikon rogzito pocok is (raadasul mindjart 5db!
) A kabelt kivezettem a tapbol,alaplapra van dugva,onnan meg fix 12V-t kap. Amennyire tudtam megterheltem a gepet,semmivel sem fujt ki hatul melegebbet,mint eddig,ugyhogy marad. Kesobbiekben ha jon meg par vinyo a gepbe,akkor rakok bele valami komolyabbat,de egyelore megteszi.
Koszi a segitseget!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest