- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
czappa
aktív tag
Köszi a válaszokat, megszívlelem.
-
czappa
aktív tag
A modecom tápokról mit tudtok, csak mert elég olcsón láttam aquaban 400W-ost?
-
czappa
aktív tag
Nem teljesen ide vág, de azért megkérdem:
Pár napja baromi hangosan elkezdett kerregni a gép, de egy picit meglökdösteem és abbamardt. Aztán ma reggel megint csinálta:
Ház oldala le, elvileg semmilyen ventihez nem ér drót és nincs letörve egyik ventiről se darabka.
3 venti van gépemben:
1) proc gyári hűtője, de lehuztam pár mp-re és akkor is volt ez a furcsa hang, tehát nem ez a hibás.
2) R9600SE-re házilag raktam rá egy p2-es ventit (alapból csak borda volt), de ment rendesen nem ért hozzá drót -> ez is rendben
3) Codegen 300W... Bár nem vagyok biztos benne h ez a rossz, továbbá a heng forrásában sem vagyok teljesen biztos, de valszeg ez lehet a gond (kb most járt le az 1 éves gar.). Ahogy látom a venti pörög rendesen szal nem tom mi lehet a gond, de Codegenről annyi rosszat hallani... szétszedni meg nem merem.
Szerintetek kuka és vegyek újat vagy lehet javítani (venti csere?)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Asustor NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- EAFC 25
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fujifilm X
- Kés topik
- Hardcore café
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX 1000W Aura moduláris táp eladó /Garanciás/
- Aluminium hűtőborda 105 x 52 x 10 mm - VGA backplate hűtés - ELADÓ
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest