- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
érdemes lenne kipróbálni a kreatív németet.
kreatívnyelv.hu vagy hasonló oldalon fent van róla tájékoztató, keress rá guglivalsaját magát tudja képezni, így nem kerül pénzbe, állítólag le is lehet tölteni bizonyos oldalakról
kinyomtatod neki és hajrá. emellett nézhet német nyelvű adásokat, csak az passzív, de azért ártani nem árt.
ha az első kötetet átveszi a és tényleg tudja is, akkor az egy elég jó alap lesz.a magántanároknál ill tanfolyamon az szokott a baj lenni hogy elég kevés idő jut a szóbeli részre, és a hangsúly a nyelvhelyesség gyakorlásán van.
ez meg olyan hogy a kettőt egyszerre csinálod, nyelvhelyesen kell pofáznod folyamatosan.
ami valamennyire hátránya az meg az hogy egy viszonylag szűk szókincset használ (1000-2000 szó)
ami nem túl sok, de nyilván hamarabb át tudod venni mint egy headway sorozatot mondjuk.
aztán ami kiegészítő rész kell az az adott szakmához tartozó tematikus szótárból kigyűjtöd, vagy lesed a tévét, netet.. vagy ha már kint van akkor meg használja aztán szépen ráragad.. pár év után már egész jól fog menni -
Én fősuli mellett a Londonba jártam angolt tanulni régebben kb. 1,5 tanévet heti 4 órában. Utánna simán ment a közép c, viszont ezekben a nagy nyelviskolákban szerencse is kell, hogy olyan tanárt és csoportot fogj ki akikkel haladni is lehet.
A katedráról is jókat hallottam, ha nyelvvizsga a cél, akkor viszont azt válaszd ami arra készít fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest