- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Kakaduku #570 üzenetére
Mi arulo nelkul jatszottunk mar vele nehany jatekot negyen, nem volt rossz, de biztos, hogy aruloval az igazi. Robinson itt van a polcomon egy honapja, de nem volt eronk belekezdeni, talan holnap. Utobbi idok legjobb jateka nalam parosban es negyesben is az azul, kb semmi massal nem jatszunk ket honapja.
-
maross
nagyúr
válasz
Kakaduku #263 üzenetére
Következőre egy Zombicide jól esne, az már nagyon rég kipróbálásra vár. Tegnap volt egy kis Mystic Vale, és kiprobaltuk a Time Stories-t, valoban jo, de nagyon nyelvfuggo, nagyon sztoriorientalt, nehol belassul, haladobb tarsasozoknak valo
.
Mas: hetfo 18.00 talalka müszi előtt? Talalkozom ott egy-ket emberrel akinek eladok tarsast
. Kinek hogy all a program, még mindig leszunk legalabb harman?
-
maross
nagyúr
válasz
Kakaduku #256 üzenetére
Meg persze (angol). LCG-t meg akarom venni, csak borzasztoan zavar, hogy 4játékoshoz 2db-ot kell venni (és reménykedem magyar kiadásban, a társaságunkban nagyobb sikere lenne).
Most olvastam mit irtal, en dominiont is szivesen jatszanék, mert szintén szabotalva van a tarsasagunkban
. Koopbol valami lightosabb kellene elsore, mondjuk forbidden desert amit nem jatszottam még (szabalyokat elolvastam), ezt is hozhatom.
-
maross
nagyúr
válasz
Kakaduku #254 üzenetére
Eddig harman vagyunk, 4 lenne az idealis, 5 mar szukiti a dolgokat, 6 mar csak partyjatek
. Munchkint ne, ha egy mod van ra. Robinson Crusoe nem konnyu jatek, szabalybol valami revised editiont kell keresni, mert a gyári katasztrofa
. De lehet rola szo, csak ne most elso alkalommal.
k-adi: passzolom, azt se tudtam hogy honfoglaloba mar ilyen modon lehet invesztalni..
-
maross
nagyúr
válasz
Kakaduku #236 üzenetére
Mindenki hozhat egyet, de ott is van kb 50 darab mindig szabadon (lehet több). Én viszek egyet amivel még nem játszottam, Prodigals Club-ra gondoltam, az előzménye, Last Will nagyon bejött. Ha nem lesz időm elolvasni, akkor valami mást viszek
.
-
3lb4nd1
tag
válasz
Kakaduku #201 üzenetére
Szia!
Ha Budapest és vonzáskörzetében van a dolog, abszolút.
Egyébként vannak egész pofás társasozós bárok, ilyen a Társa's Játék Bár (szerintem a legjobb ár-érték arány), vagy akár a Board Game Café (legnagyobb játékfelhozatal) de a Barcraft 2-ben is vannak pofás lehetőségek. Anno egyébként egy teaházba ültünk be egy másik fórumról összeszedett emberekkel, és mindenki hozott valamit, (általában Dixit, Munchkin és effélék folytak) szóval sok opció van.
@doc Hú, mit nem adnék ilyen kollégákért
Bár nem tudom, hogy az irodában csövelés mennyire megoldható nálunk, de tetszik a koncepció.
A Zombie Dice elég király, lehet hozzáveszem a kiegészítőket is, ötletesek. Bár, minek tovább bonyolítani egy egyszerű filler-játékot....
Egyébkén távlati tervben van még mindenképp a Carcassonne, meg egy Ticket to ride - de ezzel picit dilemmában vagyok. Család-barátabb, hogy magyarul van az Europe változat, viszont az jóval összetettebb, még nekem is elveszi a varázsát a direkt leszűkített pálya, az alagútépítős és egyéb plusz szabályelem. Az USA kiegészítői még patentabbak is szerintem. Nem tudok ezzel dűlőre jutni.
Általában amúgy szeretem, ha PC-n és/vagy androidon ki tudom próbálni a társast amit megvennék.
-
maross
nagyúr
válasz
Kakaduku #167 üzenetére
Mondtam
. Hetfo estenkent 6-tol Blaha MÜSZI, 200ft-os beugro. Esetleg gemklub, regebb compayaba is jartam. De mostanaban nincs ido, pentekenkent nalam szokott osszeulni a tarsasag, kb 2 hetente osszejon. Legutobb Tzolkin es Big Book of Madness kerult sorra, elotte Last Will+Getting Sacked kieggel, For Sale, es gyuruk ura - harc kozepfoldeert. Mindig olyan hamar elropul 4 ora, alig kerul elo par jatek, pedig lenne kismillio, harmadát még ki se probaltam
.
-
maross
nagyúr
válasz
Kakaduku #164 üzenetére
Kar hogy itt nincs élet
. big book of madnessre visszaterve: 7/10-et adnék ra, jo moka volt 4-en, a tizezer alatti árát megéri a koop rajongoknak.
Az e havi ~30ezrem a tarsasjatek isteneknek: gemklub 30 éves ákcijó volt nemreg, ismet behuztak
.
Ashes: Rise of the Phoenixborn, egy komolyabb darab 12000-ert, igaz vannak benne kockak is. 7.9 imdb-n, nagyon nem lehet melléloni vele.
A masodik aldozat egy kevesbe ismert darab, Dojo Kun, en se ismertem, de megtetszett a tematika, es a 7.4-es ertekeles is tetszik. 10000 penzt aldoztam ra.
A harmadik egy kiegeszito, Castle Panic: Dark Titan. A Castle Panic nem tartozik a kedvenc koopjaim koze, kicsit baltaval faragottnak tartom, de hatha ez a kieg feldobja. Olcso volt (3500), remelhetoleg eladas meglesz nullszalldoval, ha eleri a szomoru veg.
Utolso aldozat: Xenon Profiteer, errol se hallottam soha, de a "deck-deconstruction" megfogott a leirasban, es a 7.4-es ertekeles is azt sejteti hogy valami atgondoltabb jatekrol van szo. 6000ft volt, vallalhato még akkor is ha a nem-ismertsege miatt nehezebb dio is lenne eladni. Egyebkent erosen hajaznak a lapok a Race for the Galaxy-ra, ami egy igazi klasszikus. Nagy csalodas nem lesz szerintem
.
Valamint csak ugy mellesleg szellemlovasban levasaroltam a meglevo 6000+1500 kuponomat egy hasznalt Prodigals Club-ra, ami a Last Will ,egyik kedvencem folytatasa, grafika es a jatek celja ugyanaz, de a mechanika sokat valtozott. A Last Will-t kb 7 Wondershez tudom hasonlitani, akiknek bejott a 7Wonders, nagyon szivesen jatszanak mindig Last Will-t is. Kb 7000-be fajt. Fennmarado penzt kipotoltam, es a Space Hulk: Death Angel-hez vettem egy mission kiegeszitot. Erosen tularazott cucc, mind az alapjatek, mind a minikiegek, ez kb 1500 volt (par lap). Csak akkor ajanlott, ha kiprobaltad es bejott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest