- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
igen, ezt alá tudom támasztani, és pont az ilyen élményt szeretem, amikor elveszek a sok lehetőség és újrajátszhatóságban
Tegnap sikerült 2-t játszani. Helyesebben elkezdeni, az elsőt esélyünk sem volt befejezni, de nem is az volt a cél, hanem csak ismerjük meg a játékot, hogy ha pár óra múlva átjönnek haverék, akkor ne kelljen annyit a szabáylt bújni. Hát... azt sem tudtuk befejezni, de azt már látom, hogy amit kitaláltam, az nem fog összejönni... mindent ez a játék sem fog engedni
A kártyák képességei meg kifejezetten tetszenek.Köszi mindenkinek, tényleg jó választás volt
(bár egy videóban nem kifejezetten ajánlottak hozzá kártyavédőt, de szerintem én befogom védőzni, mert azért a ngy paklit kell keverni, még ha játékonként csak egyszer )
És ha már védő, valaki tud ajánlani olcsó, de jó kártyavédőt? "Jó" alatt azt értem, hogy ha egymásra rakom a lapokat nem csúsznak szét? Ekkora paklinál már főleg fontos lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged