Új hozzászólás Aktív témák
-
WillChi
őstag
Én még mindig azt a kártyát és hűtést használom (lásd az adataimnál), és nagyon meg vagyok elégedve a Zalmival (40-43 fok között mozog a kártya hőmérséklete). Ha veszek nagyobb VGA-t, akkor olyat keresek, emire rá lehet tenni ezt...
AirBooms: Szvsz igen, egy pár napos próbát mindenképpen megér a nyugalom.
[Szerkesztve] -
-
AirBooms
addikt
Szerintem egyszerű - ám jogos - óvatosságból. Nyilván nem vagy már kezdő hűtőfelrakásból, de nehogy most ez legyen a gond. Én is ezer hűtést szereltem már, az a bizonyos ménkü pont ennél a kártyánál csapott be... Ha pedig a teszt egy hónapja alatt döglik be a karesz, akkor teljesen tiszta, hogy semmilyen külső hatás nem érhette.
-
M3kk
őstag
Na .. Nekemis X1900XTX , ment teszt erejeig.. (Vizzel csak) . Stock coolerrel 3dmarkba volt hogy belefagyott, stb , stb... Ma jott valaki 200 KM rol , hogy vegye meg , kartyat berakjuk , ketszer megfagy 3dmarkba, 3 szor lekapcsolt minden , inditom a gepet... Minden venti maxon : T_FAULT led vilagit... Elkepzelitek hogy ereztem a gyerek elott magamat? Az erdekes az, hogy az en kartyam is a HRP tol van.. Vagy ezek kapnak selejtes kartyakat , vagy nekem nincs szerencsem az ATI x1xxx szeriaval..
-
Kraptor
őstag
Küldözgesd újra a problémádat és legyél arogánsabb. Nekem egy Samsung 970P MagicTuneja éa Cat 6.3al volt problémám 3-4x elkellett küldenem a levelet néha egy kicsit arrogáns módba mire hajalndók voltak rendes választ adni, hogy 6.3 CCCvel nem megy MAgicTune valami oknál fogva
-
Goose-T
veterán
Ez nyilván egy automata válasz, hogy csökkentsék a lamerek koncentrációját és az ügyfélszolgálat a valódi problémákra tudjon koncentrálni. A válasz végén írták, hogy ha a probléma továbbra is fennáll, akkor válaszolj erre a levélre és rádszabadítanak egy profit. Mi ebben a röhejes? Mit nem értesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest