- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Szonárral ad ultimátumot a Huawei az órapiacnak
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
Spidee
senior tag
Amugy van egy topic amelyikben T630-t keresnek...
-
Comm
senior tag
E700 nem érdekel?
-
divot
veterán
Másnak nincs csere X70-e?
-
Spidee
senior tag
-
LML
tag
Igen, de közben fixálódott az ajánlatom, és én úgy jövök ki a legjobban, szóval tárgytalan.
-
LML
tag
Magyart lehet bele tenni(ez egy progi rá tulajdonképpen), de akkor vissza kell tenni hozzá a 2002es oprendszert.
Amúgy az ékezetek és a magyar régióbeállítások bentvannak, csak a menü angol benne. -
LML
tag
30 az erősen a használt ára az mpxnek, az enyém meg 3 hetes.
T630at láttam a hwswn 23ért, makulátlant.
A kettő között minimum 10k van, de én kaptam már jobb ajánlatot csak gondoltam rákérdezek...
Az mpxhez van fényképező, ha ez minden vágyad5k körül tudok szerezni.
-
divot
veterán
Utánanéztem itt. Ugye T630 bót volt 28K-ért, ebből a levonás, és akkor legyen 25K. Te pedig hirdetted egy hónapja 38K-ért. Viszont nem derült ki, hogy magyar menüs-e a telefon. Az meg viszont kiderült, hogy nincs benne kamera.
Szóval erősen gondolkodom még. De a menükérdésre válaszolhatsz azér.
Szerk: még jobban utánanéztem: 128-as kártyával adják per pillanat 30K-ért. Szóval lehet, hogy nem leszek túl jó üzletfeled.
[Szerkesztve] -
LML
tag
Kivánok
.
Motorola Mpx-200 ra mennyit dobnál rá?
3 hetes, független(gyárilag), garanciális (MM). Minden tartozékával együtt, (adatkábel, leírások, oprendszer, bőrtok) abszolute karcmentesen.
Legújabb Windows Mobile 2003 as oprendszerrel.
Nagyon szép teló -
divot
veterán
Kártyafüggetlen, garanciális T630 (fekete), picinykét karcos üveggel (amennyire a napi használatban szokott), és idegesítő töltő-csatlakozóval cserélném kisebb méretű, kihajtós (vagy flippes, vagy mi
), független, vagy T-mobile-s telóra értékegyeztetéssel. Rá is fizetek, vagy viszem a zsét, mindegy.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- SzoftverPremium.hu
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest