Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
krypton
senior tag
Sziasztok!
A hónap folyamán mi is megkapjuk végre az optikai internetet. Minden bizonnyal amatőr kérdés lesz, de ahogy olvasom az alábbi módon kell konfigurálni: ONT a lakásban, LAN1-re router aminek a felületén kell megadni a PPPoE adatokat, LAN2 set top box, TEL1 telefon. A kérdés ami felmerült bennem, hogy miért nem az ONT felületén kell beállítani az internetkapcsolat adatait? További számítógépeket tehát csak a roterre tudok kötni?
-
xy2003
tag
tvgo-t telefonról akarnám tv-re küldeni,de nem megy,van valami védelem benne?
mert a digi appja simán kirakja a (lg)tv-re. -
szalai112
senior tag
Sziasztok
Hamarosan Zalaapátiban lesz Optika nem rég beszéltem a T-és alvállalkozó szakivall
+ amit irtogattam netes hibáimat a T cég kötbért fizet nekem -
IamTheDog
tag
Helló, mióta nem lehet kamatmentes részletre konzolt venni a Telekomnál?
-
havri1
félisten
válasz
DJ. Ru$y #82387 üzenetére
Decemberben húzták be a házba (sorház) nálunk, ezzel egyidejűleg jöttek a kopogtatós emberkék, januárban szerelték be a gpon-t az ajtónk elé, március végén lépték el a környéket az optikai kábelt hegesztők, és mai napig semmi. Néha jönnek, kötnek valamit a ház előtti aknában (szoktam őket kérdezni, kb mikor adják át a területet, max 1 hét, mert amúgy már rég működik szerintük) Én már feladtam. Itt a ltp-en sehol nem elérhető még. Faternál, a város szélén, ahova a postás se jár, február eleje óta él az optikai net.
-
xy2003
tag
Nagyon jó,és miért is van így?
Mi van ha én ez miatt fizettem elő? -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Franky2Ster #82386 üzenetére
Akkor nem Telekomos szerelő... Ők csak alvállalkozók. Javaslom kérd ki az ügyfélszolgálat véleményét, vagy, hogy nekik mit adtak le visszajelzésnek, és kérd meg őket, hogy saját szerelőjüket küldjék ki, aki legalább nézzen bele az oszlopon lévő dobozba.
Az, hogy húzzák az optikát tudod mit jelent? Akár fél év is lehet mire arra kötnek előfizetőt, műszaki átadás stb.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Franky2Ster #82384 üzenetére
Sajnos van. Ilyenkor megszokták nézni hátha egy kötéssel előrébb van hely, és onnan áthúznak egy kábelt, ha megoldható, ha jól tudom. Telekomos szerelő volt kint, vagy alvállalkozó? Ügyfélszolgálatot megkerested, hogy ez és ez van? Ha nem Telekomos szerelő volt kint, akkor küldjenek ki egy T-s szerelőt és nézze meg ő.
-
Franky2Ster
senior tag
A napokban volt kint a Telekom-os szerelő és azt mondta ,hogy nem beköthető az Internet mert nincs több hely/vonal a póznán. Ez elképzelhető van ilyen ? Ilyen esetben mit lehet tenni ?
-
xy2003
tag
Akkor most amikor motogp megy a spileren nem lehet tvho-n nézni ha elötte nem inditom el?
-
Zoltan84
csendes tag
Sziasztok!
A régi előfizetők átmigrálásáról az új rendszerbe van valakinek infója?
Vicc, hogy 4 éve semmit nem lehet online intézni.
Köszi előre is!
-
bopeti98
őstag
Ma felnyomták az online felületre az új szerződést, számlát, meg jótállási jegyet is, de nekem nagyon gyanús valami:
A számlában a részletfizetési mellékletben mindenhol az van írva az esedékesség dátumához, hogy a fizetési határidő megegyezik az aktuálisan kibocsátott számla fizetési határidejével, ami viszont a mai nap.
Ez ugye nem azt jelenti, hogy majd a futár egyeben beszedi tőlem a számla teljes végösszegét? -
HollyBoni
veterán
Közben megrendeltem már neten az 50-est, meglátjuk mi lesz. Modemről meg szerelésről szó sem volt de gondolom majd hívnak.
-
btz
addikt
válasz
lemusz #82360 üzenetére
[OFF]"Mert ha most berendeled az 50-es csomagot és mégse bírja a cucckeráj, akkor 30-asra való visszaváltás esetén kötbért fizetsz, mint a torkosborz."[/OFF]
Ha nincs készülékrészlet az internet előfizetésére, akkor újabb két éves szerződéshosszabbítással bármelyik alsóbb csomagra válthat, kötbér megfizetése nélkül.
-
btz
addikt
válasz
mbalint987 #82358 üzenetére
Nekem a régi időkben még a 20-at is vitte. Jó cucc volt, a dchardos szoftvermódosítással komplett vonaldiagnosztikai eszközként funkciónált
-
tibike8
őstag
Sziasztok, van itt valaki Szegedről a Fecske utca környékéről/Felsőváros. A bejelentőt nem érem el, de pár órája teljes kiesés van. Másnál? Vagy lehet, hogy egyedi itt?
-
mbalint987
aktív tag
válasz
lemusz #82360 üzenetére
Ha alapvetően 50 Mbit-et szeretne, akkor semmiképp sem ajánlanám a 30 Mbit-et először, mert lehet, hogy a vonala a 30-at egy érpáron viszi, az 50-hez viszont már ki kell építeni egy második érpárt (így a vonali adatokból sem fogsz tudni következtetni). Én megrendelném az 50 Mbit-et telefonon. A beszerelés után indul a 14 napos elállási időtartam, ha azon belül jelzi, hogy nem kérné a szolgáltatást, akkor indoklás nélkül elállhat. És akkor esetleg mehet a 30-as, ha tudja a hálózat.
(#82361) HollyBoni: Valószínűleg területi kedvezmény miatt kapsz jelentős kedvezményt az Internetre.
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Van egy érdekes kérdésem.
Egy családtagunk Svájcban van és a mobilkészülékét nem állítottam át romingra ennek ellenére tudom hívni a saját mobilomról itthonról Magyarországról, de a vezetékes telóról ami egy Panasonic dect készülék nem lehetséges.Az ügyfélszolgálat megállapította, hogy nincs tiltás a vezetékesen így nem tudja mi lehet a baj.
Először is az lenne a kérdésem hogy ha nincs átállítva egy mobilkészülék rominga akkor hogy lehetséges a hívása?
A másik kérdésem mi lehet az oka hogy mobilról tudom hívni vezetékesről pedig nem?
-
-
HollyBoni
veterán
Köszi mindenki!
Fogalmam sincs miért és hogy, de az én esetemben a Netmánia L (30) és Netmánia XL (50) elvileg ugyanannyiba kerül.
-
lemusz
addikt
válasz
HollyBoni #82355 üzenetére
Az a modem az egyik legjobb ADSL-re, hülyeséget írnak azon az oldalon amit olvastál, nekem is vitte a 20-as csomagot 15-16 mbittel. A helyedben előbb a 30-as csomagra fizetnék be. Küldeni fognak egy teljesen új eszközt, ami már VDSL2 eszköz. Tehát ezek nem is kompatibilisek egymással, a mostani modemet rakhatod fel apróra 2 ezerért, mint én, hátha még kell valakinek...
Na szóval új eszközzel és 30-as nettel majd másolod nekünk a hgw-d böngészős teljesítményét és ha a szakik jónak találják, akkor mehet az 50-esnek is a rendelése is. Mert ha most berendeled az 50-es csomagot és mégse bírja a cucckeráj, akkor 30-asra való visszaváltás esetén kötbért fizetsz, mint a torkosborz.
-
blg
senior tag
válasz
benczeb #82349 üzenetére
Én úgy tudom, hogy az egyetemes szolgáltató köteles neked telefonszolgáltatást nyújtani, ha megrendeled. Ha azon a területen a Telekom az egyetemes szolgáltató, akkor szerintem telefont is kellene tőlük rendelni, nemcsak TV-t és internetet. Feltételezem, hogy emiatt nem fog másik kábelt (réz érpár) behúzni, tehát valahogy megoldja az optikán a szolgáltatást.
NMHH rendeletde ez csak egy tipp, néz/kérdezz utána...
-
HollyBoni
veterán
Modemmel kapcsolatban lenne kérdésem, nem tudom elfér e itt.
Jelenleg Telekomnál 20/1Mbit/s ADSL netem van. A garantált 1Mbit/s le és 0,5Mbit/s fel lenne, általában a letöltés 13Mbit/s körül van és a feltöltésnél megvan az a kemény 1Mbit/s.
A modem egy sima D-Link 360R (fekete ADSL2) amit a szolgáltató adott. Nagyon nem vagyok otthon a témában, mi a max sebesség amit el lehet érni ezzel a modemmel? Egyedül edigital honlapján találtam egy ilyet:
"8Mbit le, 640Kbit/s fel"Viszont ezt nem értem, akkor nálam miért megy a 13Mbit/s? Szerintem a megabit/megabyte dolgot nem keverem.
Szeretnék 50Mbit/s le 5Mbit/s fel netre váltani T-nél, az érdekelne hogy kell e váltanom modemet, illetve hogy már most is az fogja e vissza a sebességet.
-
oAcido
aktív tag
válasz
oAcido #82324 üzenetére
Sziasztok újra!
Kicsit több időm van most és jobban megnézve a WAN fül alatt van egy PPPoE kapcsolat, ami csatlakozik.
Kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnám újra beállítani ezt a csodát?
Sehol nem találok olyan fület (mint a routereknél), hogy létre tudjak hozni új kapcsolatot felhasználóval és jelszóval.
Connect to Internet menüpont alatt is az áll hogy Connected. Illetve vam egy Disconnect gomb, ami semmit nem csinál..
Szerintem ez a masina még nem a v2.0.
Segítséget köszönöm előre is.
-
Mardel
őstag
Ezen a Huawei HG8245H ont-n hogy nyitok portokat???
Eddig port mappingban állítottam be, tcp és udp portot a gépem ipjére, működött kb 2 órát és most már nincs nyitva a port.
Se port triggeringben nem működik, se ha dmzbe rakom a gépem...
Ont már párszor rebootolva lett.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
benczeb #82349 üzenetére
Hiába van igény, ha az nem térül meg csak 100-1000 év alatt...
Az építő cég gondolom időben jelezte a Telekomnak, hogy itt egy nagyobb lakópark épül, s jó lenne, ha lenne megfelelő kapacitás. Főleg, ha csak Telekom van ott...A Telekom egy nagy cég minden lassan megy, főleg egy beruházás...
Ha van is itt valaki, aki belsős, nem fog miattad üzleti titkokat elárulni.Amit tehetsz, hogy minél több csatornán(telefon, email, közösségi oldalak...) jelzed az igényt, esetleg megkeresed a szomszédokat is, akiknek hasonló gondja van, s ők is jelzik
-
benczeb
aktív tag
Sziasztok,
Nemrég költöztünk egy új építésű lakóparkba Bp mellé, ahol minden lakásba optikai hálózatot épített az építtető, lévén a Telekom az egyetlen elérhető szolgáltató az utcában. Szerettem volna netet és TV előfizetést rendelni, de hosszas utánajárás után úgy tájékoztattak, hogy nincs elég szabad port, elérték a maximális kapacitást, és a bővítési tervekről sem tudtak nyilatkozni.
Esetleg nem tudna nekem valaki segíteni itt, aki akár utána tudna kérdezni, vagy egy helyi technikai szerelőcsapat elérhetőségét megadná - hihetetlen, hogy igény van, de bővítési tervek nincsenek, az ügyfélszolgálat tájékoztatását nem tudom elfogadni. A múltkor láttam is 2 Telekomos szerelő furgont, de emberkék nem voltak sehol, így nem tudtam beszélni illetékessel.
Köszi előre is!!
B -
-
bkiky01
senior tag
Ahol frissült a stream minősége is jobb lett?
-
peter889
őstag
válasz
Gubek-Einste #82342 üzenetére
Az az egyik hátrány, igen.
És szerintetek a hosszú kijavítási idő összefüggésben van azzal, hogy a vonal digitális és nem analóg? -
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Ezév február környékén bekötötték nálam a Telekom vezetékes telefonvonalát.
Tegnapelőtt esti vihar során a vonal elnémult.
Bejelentést megtettem.
És azóta, azaz több mint 24 órája képtelenek a vonalat kijavítani a többszöri megsürgetésem ellenére.
A régi analóg időkben sok éven át ügyfelük voltam, de ilyen hibát sosem tapasztaltam: emlékeim szerint sok éven át egyszer sem volt kimaradás. Ráadásul áramszünet esetén is volt vonal.
A netszolgáltatóknál a sok év alatt néha előfordult hiba, de jóval rövidebb idő alatt mindig megjavították.
A Digi netje is elment nálam 2 napja, de ők még tegnap reggel kijavították a hibát.(Ja persze, ott a mobiltelefon, amivel ha az ember sokat beszél a gatyája is rámegy.)
-
Vynx
tag
-
törölt tag
válasz
Riccsiz_h #82336 üzenetére
Javaslom első körben a fogyasztóvédelmet vagy a nemzeti média és hírközlési hatóságot felkeresni. Akár telefonon is és ott adnak bővebb tájékoztatást ,hogy hogyan tovább.
Már hetekkel ezelőtt ezt kellett volna tenned és már tuti megjavították volna.
A tapasztalat azt mutatja ,hogy ha a felügyeleti szervek kilátásba kerülnek , akkor a kedves telekom hirtelen ténylegesen képes azt a hibát kijavítani, amit előtte hetekig nem sikerült.Ja és a befizetett számlákat kötbérrel megfejelve is kérd vissza.
-
Riccsiz_h
aktív tag
válasz
Riccsiz_h #82230 üzenetére
sziasztok !
Az lenne a kérdésem melyik hatóságnál lehet feljelentést/bejelentést tenni a Telekommal szemben ?
Továbbra sem oldódott meg a problémám amit az előző hozzászólásomban leírtam, 1 hét múlva lesz 2 hónapja hogy nincs telefonszolgáltatás (de a számlák jönnek), mindennap megkapom az SMS-t hogy a "hibát találtak és megoldották" de vonal továbbra sincs.
Minden alkalommal megígéri az ügyintéző hogy egy szakértő szerelő felhív, mert ő nem tud kapcsolni szerelőt + én nem hívhatok fel egyet sem. Eddig 7-10x ígérték meg hogy fel fog hívni olyan kolléga akit érdemben tud segíteni, és elvileg minden alkalommal külön jelezték az újranyitott hibajegynél várjuk a szerelő telefonját, de senki nem hívott és továbbra sincs vonal. Sőt többször mondtam hogy a lakásban is várjuk a szerelőt sok szerettel ha van rá kapacitás.Sajnálatos módon ezen a ponton úgy érzem muszáj valami hatóség felé fordulni mert tojik a fejemre a Telekom, hiába a sok hibajegy (azok közül az utolsó 2-3 hete nyitva) és a mindennapos betelefonálás. Ha nem lenne ősidők ez a telefonszámunk már rég felmontam volna a szerződést.
Előre is köszönöm a segítséget
-
oAcido
aktív tag
192.168.1.254 ezen az ip-n már jó
Viszont ahogy nézem azért nincs net, mert "elfelejtette" a beállításokat (vagy a nénike ügyesen nyomkodta...).
A szerződésen rajta van a felhasználó-jelszó páros? Mert azt meg tudom szerezni
Bocs a sok hülye kérdésért, de ezer éve Digi-t használok.
-
törölt tag
Ez nekem sem tetszik. Pontosabban az ,hogy csak hármat mutat előre.
Nem lenne baj ha mutatna vagy 12 darabot hármasával.Ami engem legjobban bosszant az az ,hogy kényelmetlenebb a szememnek olvasni a teljes képernyős epg-t. Főleg abba a fa... magentában a fehéret.
Nehezem hiszem el,hogy egy darab tesztelőt vagy érintett embert nem zavart!
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Hozzám is elért a "frissítés"nek nevezett vmi.
Kérem segítsetek.
Hogyan tudnám visszatenni a régi menüt?
Bármilyen(!) mókolás is érdekelne.Előre is köszönöm!
Azt nem értem,hogy miért kellett megváltoztatni??
Miért kellett újítani olyanra ami közel sem annyira felhasználóbarát mint a régi volt??
Ez nem szokás kérdése,ez egyszerűen szar.
A réginél csak nyomkodta az ember jobbra és mutatta sorban a műsorokat,most rákényszerít a műsorújságra. :-//
Az időcsík is sokkal láthatóbb volt a régiben,stb.,stb.
Kérem írjatok vmit.Bármire nyitott vagyok... -
kabelmania27
Topikgazda
Okés, akkor a modemes szobában kettes splitter+hpf legyen.
Ha a padláson a hármas osztó tévés kimenetein van hpf akkor megpróbálhatod ezt tipust persze más gyártó is megfelel. Ha nincs akkor a bejövőre egy kettes splitter egyik kimenet modemes szoba, másik hpf szűrő majd egy ilyen összekötő majd megint egy kettes osztó utána mehet a koax a két tévés szobába. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
oAcido #82324 üzenetére
Igen, szükséges egy felhasználónév és egy jelszó, szóval óvatosan, főleg, ha nem a te neveden van az előfizetés, és semmi adatod nincs róla, mert, akkor nem fogsz az ügyfélszolgálattal sem menni semmire.
(Az általam említett user + pw a PPPoE kapcsolathoz kell, ezért nem javasolt a reset adatok nélkül.)
-
Vynx
tag
válasz
oAcido #82324 üzenetére
Erre az ip címre nem is fog megjelenni semmi, mert az alapértelmezett ip címnek a 192.168.1.254 kell lennie, a bejelentkezéshez szükséges azonosítók a digitális elosztó hátoldalán lévő matricán találhatók meg. Nehogy reseteld, mert a betárcsázáshoz szükséges adatok is kelleni fognak amit a Tcom adott, azokat meg te nem tudod csak a néni elvileg.
-
blg
senior tag
válasz
kabelmania27 #82323 üzenetére
Szia,
Köszi a a tanácsot. Igazából a mai leállást kivéve mostanában nincsen gondom a nettel, mindig megvan a névleges sebesség (120/10). Illetve a a Telekom honlapja szerint ma reggel volt karbantartás, és péntek reggel is az lesz a III. kerületben. Lehet, hogy ez is közrejátszik.
(az 5 évvel ezelőtti bejegyzéshez képest annyi a változás, hogy mind3 szobában tévére van kötve a koax, a kódolatlan DVB-C miatt)
-
oAcido
aktív tag
Sziasztok!
Új albérletbe költözés miatt 1 évig kb eme csodás szolgáltatónál kell lennem...
Adott egy ZXDSL 931 csoda.. Főbérlő (idős nénike) úgy használta a netet hogy a LAN1 portból jövő UTP kábelt a laptopba ki-be húzkodta. A net tökéletes volt.
Beköltöztem, vittem az asztalim majd ugyanazt az UTP-t bedugtam és nuku net.. "Nincs hálózat" hibaüzenet. Mind a 4 port kipróbálva, több kábellel is.
192.168.1.1 ip-n semmit nem nyit meg a böngésző..
Merjek neki resetet nyomni? A beállításhoz szükséges valami felhasználó, jelszó?
A válaszokat előre is köszönöm.
-
kabelmania27
Topikgazda
-7es ds érték elég gyenge, a kábelezésen kellene változtani. Bejövőre kettes splitter, egyik kimenet modemes szoba, másik kimenetet lehet osztani a tévékre (vagy lehet olyan osztót kapni aminek az egyik kimenete kevesebbet csillapít a másik kettő többet), modemes szobában ha még bevan kötve rádió mehet egy kettes splitter+hpf vagy egy 8-as tap, aminek out kimenetére a modem tapra a hpf és a rádió.
-
Gabesz87
veterán
-
blg
senior tag
Bp. III. kerület. Nincs internet, IPTV, telefon. Lehet tudni valamit? A hibabejelentő bemondta a hibát, ezért nem is vártam ki, hogy felvegyék. Koax terület. DKTV működik.
-
Gabesz87
veterán
IPTV vevő távjának TV-vel való összehangolásában tudnátok segíteni? ISB6000-es boxom van, a használati szerint próbálom az automatikus szinkronizálást, de nem megy. Odáig eljutok, amikor a 001 kód megadása után nyomom a power gombot, amíg a TV ki nem kapcsol. Csakhogy nem kapcsol ki, és a TV ellenörzőfény villog egy kis ideig ahogy kell, de utána már csak hosszan világít a STB jelzőfény.
Megpróbálom még manuálisan is, csak a TV-hez van egy halom kód :SNa, manuálisan sikerült, megvan a kód.
-
törölt tag
Remélem az új szoft-ban benne lesz már az EPG menüben az a nyomorult vízszintes vonal,. amely az időt mutatja. Illetve hogy a pontos időhöz viszonyítva ,hol jár a műsorszám.
-
Gabesz87
veterán
válasz
#41133696 #82298 üzenetére
Én még nem kaptam ilyen üzit. Viszont tegnap kerestem az Üzeneteket, és nem tudom, én vagyok-e béna, de sehol nem találtam meg. Pedig emlékeim szerint valahol van/volt egy üzenetek menüpont.
Apropó, engem rohadtul idegesít az, amikor hosszú műsort veszek fel, és a vége lemarad, nemes egyszerűséggel azt nem veszi fel. Pl. a Nagy Duettet akartuk nézni, de persze az utolsó 5-10 percet már nem vette fel :S Tudom, hogy a műsorújság szerint rögzít, és ha csúszik a műsor, akkor ez van, de akkor is idegesítő :S
-
törölt tag
válasz
#41133696 #82300 üzenetére
Lehet velem van a baj és tényleg félre értem , de ők a kép szerint , ma 14:27 -kor bejelentették , hogy az új és részletes útmutatót elérem a linken.
(illetve, hogy majd megújul holnap , de ez most nem lényeg)Nem szőrszál hasogatás , tényleg szívesen megnéztem volna.
Illetve kíváncsian várom , melyik boxon , milyen bugot hoz majd az újítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Sorozatok
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topic
- Dell Precision munkaállomások
- Ingyenes az Epic Store-ban a CHUCHEL
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest