Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
-
Mobilarena
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
P_Pro_HW
csendes tag
Sziasztok !
A szakértőket kérdezem, leadjam ezt hibára ? (ED3, Bp. III, Cisco EPC 3925 )
Downstream ChannelsPower Level: Signal to Noise Ratio:
Channel 1: -8.4 dBmV 38.3 dB
Channel 2: -5.7 dBmV 39.5 dB
Channel 3: -8.9 dBmV 37.8 dB
Channel 4: -7.5 dBmV 38.3 dB
Channel 5: -3.0 dBmV 41.4 dB
Channel 6: -3.1 dBmV 41.4 dB
Channel 7: -3.2 dBmV 41.2 dB
Channel 8: -3.0 dBmV 41.0 dBUpstream Channels
Power Level:
Channel 1: 50.7 dBmV
Channel 2: 51.0 dBmV
Channel 3: 49.5 dBmV
Channel 4: 51.0 dBmVA hétvégén mindenképpen beszélek a 1412-vel (hűségidő).
Kösz !
-
törölt tag
Android kliensről nem tudok iptv felvételt beállítani. Csak villog a felvérel felirat ,majd kiírja hogy nem sikerült beállítani. Másnak sem megy??
-
maxxenergie
senior tag
válasz
Ricardo128 #71402 üzenetére
1412 hívd és ad le hibára működnie kéne megnézik és akár igen set top box csere is lehet a vége
-
Ricardo128
senior tag
Üdv!
Felvevős IPTV beltérin nem lehet megállítani az élő adást, nem lehet visszatekerni sem. A műsorokat fel lehet venni rendesen, de az előbb leírtakat nem. Újraindítottam, leállítottam, kihúztam, routert is, stb. Meg fog feküdni a rendszer, lehet újat kérni?
Előre is köszönöm!
-
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
ggg666 #71397 üzenetére
Kell keresned egy PPPoE Passthrough opciót és be kell pipálnod. Aztán mennie kell elvileg, ahogy előtte.
8. oldal Internet, WAN, és a bejelentkezési adatok alatt ott a PPPoE PT. Mielőtt ezt bepipálod érdemes teljesen újraindítani az eszközt, reset-tel és kikapcsolni a wifi-t.
-
ggg666
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene.
Az RT-N16 -os routeremet szeretném használni telekomos Speedport Entry 2i vel, úgy hogy a telekomos router bridge módba menjen.
Be is volt állítva minden, de valami áramszünet után nem megy csak ha a telekomos routert használom.
A routereket nem én állítottam be, ezért nem tudom pontosan, hogy mit kell beállítanom a telekom routeren.
Azóta vettem szünetmentest is, úgy hogy már áramszünet nem lesz gond.
Tehát ha valaki tudna segíteni, akkor írja már le nekem a pontos menetét, előre is köszi.A telekomossal vagyok gondba, azt nem tudom hogyan kell beállítani sajnos.
-
törölt tag
válasz
kisapa #71391 üzenetére
Augusztus 2.
2016. augusztus 2-án 00:00 és 08:00 között: digitális Kábel TV, Sat TV és IPTV szolgáltatás esetén az augusztusi csatornamódosítás miatt a kínálatba bekerül az M5 csatorna az Alap díjcsomag esetén, illetve az M5 HD csatorna a Családi+HD díjcsomag esetén, illetve ezzel párhuzamosan Sat TV és Interaktív Sat TV esetén kikerül az ATV HD csatorna.. A csatornakiosztás változás miatt a set top box-ok automatikusan újrahangolnak. Ha ez nem történne meg, akkor kérjük, állítsa vissza a gyári beállításokat.
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! A másik topikban olvastam ,hogy már bekerült a csatorna listába az m5. A telekomnál mikor várható?
-
tibibi
őstag
válasz
Intruder2k5 #71384 üzenetére
Köszi megpróbálom.
-
bopeti98
őstag
És sokan be is dőlnek ennek.
Egyébként ennél a szereld magad cuccnál, ha megjön futárral az új box, akkor melyiket fogják a 3 sima közül letiltani? Amelyik helyére berakom a HDD-st, vagy csak úgy random kiválasztanak egyet?
A csaj csak annyit mondott, hogy ha újabb boxok vannak kint, akkor nem lesz csere, csak beaktiválják a felvételt. Ha régi van, akkor cserélnek, de ebben az esetben nem tudja hogy melyiket fogják kikapcsolni.
Nálunk elég régi van kint ( Cisco Cis2001 ), szóval gondolom lesz új. -
-
djkacor
tag
Sziasztok! Valaki aki jófej dobhatna pm-be egy telekom fonos felhasználonevet meg jelszót ezer hála!
Köszi!
-
bopeti98
őstag
válasz
bopeti98 #71370 üzenetére
Na, meg is rendeltem a felvételt opciót szereld megad konstrukcióval, de úgy döntöttem hogy a 3. box egyenlőre még marad.
Sajnos sikerült kifogni egy tanuló kiscsajt, aki minden áron megpróbált rábeszélni a Magenta1-re és mondogatta, hogy ettől még maradni fog a Duplanet 40 kedvezményem, de aztán tájékoztattam hogy nem így van. Ebből kiindulva a rejtélyes módon megrendelt számlamásolatot nem is említettem neki. Inkább írok egy e-mailt. -
havri1
félisten
válasz
tibibi #71374 üzenetére
A wifit dobja el, vagy a net is megszűnik? (ledek?)
Nem vagyok mérnök, nem tudom mi és mit jelent bajt.(#71375) Nooeca: VDSL-ről jut eszembe, nálunk Szentendrén az van. Tegnap a szerelő srác mondta, hogy x hete már nem is VDSL hanem valami új technológiát használnak, átálltak rá, csak a modemek jelzik még VDSL-nek. Mondta a nevét, de nem jegyeztem meg. Annyit tudok, hogy a "kis dobozos" DSLAM-ok mellé most sorba telepítenek egy bazi nagy dobozt.. Érdekes az is, hogy miközben erre a technológiára jelenleg még költenek, mert kell, közben már az optikát tervezik itt is. Érdekes, mert eddig úgy volt, itt nem lesz optika, mert ki van építve a VDSL, és most történt valami, ami miatt sürgősen kell..sejtem mi, de lehet csak véletlen, hogy egy miniszter ideköltözött..
-
dchard
veterán
válasz
the_one #71369 üzenetére
A 120 sehogy sem reális, ott ahol megy az 50mega, ott bondinggal ÉS vectoringgal (utóbbi netom hogy áll), lehetne adni 100megát lefelé, és akár 50-60megát felfelé.
De ehhez is az kell, hogy 6-800 méternél ne legyen távolabb senki. Az, hogy egy DSLAM-et VDSL2 képesre cserélnek, a hurokhossz még nem fog csökkenni, sem a kötések minősége javulni.
Dchard
-
Nooeca
senior tag
válasz
the_one #71369 üzenetére
a baj az egységesítéssel van, gondolhatod, ha létezik még a Telekomnak olyan ADSL ahol alig jön ki az 1 Mbps akkor mi lehet a helyzet... hiába beszélünk vDSL-ről, ha maga az egész infrastruktúra több helyen is "elavult". a jövőben vélhetően ahogy tudják optikázzák a lehető legtöbb részt (ha a véglet marad is réz) szóval majd 1x valamikor... A réz önmagában gigabites kapcsolatra is képes már, csak ugye kapacitás és távolságfüggő.
Annak meg sok értelme nincs, hogy a vDSL 1/3-án kb majd kiadják a 120-at.
-
tibibi
őstag
válasz
Intruder2k5 #71367 üzenetére
engem is szívat valami beállítás esetleg, mielőtt hívnám az ügyfélszolg.?
(#71365) havri1 Most próbáltam torrent közben nem szakad fullon jön aporesz
csak böngészés közben csinálja ,hogy random nem jön adat
ez lehet az oka ?
CRC Errors(Up/Down) 0/189
FEC Errors(Up/Down) 40/904394 -
bopeti98
őstag
-
havri1
félisten
válasz
bohoc71 #71366 üzenetére
Szuper...Mondjuk a srác aki hozta, hasonlókat említett, hogy a wifi úgy ahogy van kuka, egyre jobban hajlok afelé, hogy veszek egy saját normális routert, ezt meg modemként használom (ha annak megfelelő).
Amúgy azért lett eszközcsere, mert pár napja szakad a kapcsolatom, és nem vonali hiba úgy nézett ki, de eszközhiba sem, mert ezzel is leesek..van némi bithiba a vonalban, ami viszont önmagában még nem lenne baj, a szerelő srác szerint.
Így hibajegy visszanyitva, és vezeték csere. Érdekes amúgy, pontról pontra mért visszafelé, és az első kötésnél, ami a DSLAM-ból jön, már volt némi hiba, kötésről kötésre rosszabb lett. -
-
havri1
félisten
Hali!
Tegnap volt eszközcsere, és ebben az újban nem tudom megcsinálni az átirányítást helyi portokra. (Még a menüt se találom!) Torrentnek nyitnék, 192.168.1.100 és 44444 port kellene.
Azt se tudom, pontosan ez most milyen eszköz. ZTE és Speedport is van a dobozon..
Mi a tapasztalat ezzel a készülékkel?
Azt már most tudom, wifije sokkal jobb, ahol a ZTE tudott 18mbitet, ez tudja a maxot (50/15 simán jön wifin). -
bopeti98
őstag
válasz
Gubek-Einste #71362 üzenetére
Köszi!
Azt lehet tudni hogy milyen felvevős boxot szoktak mostanában kihozni? Láttam a honlapon, hogy van valami új TTI STB-3112 CDA box is. Ebben van merevlemez? -
-
bopeti98
őstag
Szeretném módosítani a TV előfizetést úgy, hogy a 3. boxot lemondom, viszont kérek felvétel opciót. Ezt a két dolgot kérhetem tőlük egyszerre, vagy jobban járok, ha először lemondom a 3. boxot, majd ha ez megtörtént, akkor megrendelem a felvétel opciót? Vannak tapasztalataim a "remekül" működő rendszerükről, szóval ezért kérdem.
-
törölt tag
DJ.Ru$y:Szia. Elnézést akkor leírom amit tudok. DSL technológia, Netmánia M csomag, fekete színű
D-Link DSL-360R ADSL2+ modem (router nincs csak szimplán a modem), Zala megye Nagykanizsától 15km-re vagyok. -
poli27
veterán
válasz
Intruder2k5 #71350 üzenetére
Tökmind1 működik minden neten, mint minden iptv működne, csak nem engedélyezik... csak 1 db net kell az interaktív sat tévéhez, és még routert is adnak ha több boxot akarsz és neked nincs... legalább is 2 éve még ez volt
-
tibibi
őstag
válasz
Gubek-Einste #71318 üzenetére
-
törölt tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy másnál is előfordul-e kb 3-4 napja kezdődött, hogy szabálytalan időközönként hol 651-es hol pedig 619-es hibakóddal megszakad a T-home vezetékes internet? Előre is köszi.
-
-
DJ. Ru$y
nagyúr
gombilaci1, Intruder2k5, taki01
Interaktív SAT esetén az interaktivitás abból származik, hogy netet kell alá kötni, ha van alatta net, akkor már mehet a kommunikáció a STB-ok között.
Azt tudom írni, amit először és amit Laci is leírt utána, arra a STB-ra tudsz majd felvenni és lejátszani, de pörgetni, megállítani már nem vagyok benne biztos.
Viszont Intruder elbizonytalanított, ugyanis nem vagyok benne biztos, hogy LAN-on keresztül tudja-e ezt a pörgetés, leállítást...
Akinek van esetleg 1 felvevős több STB-os felállása interaktív SAT alatt, hátha tud nyilatkozni.
Taki
Van már több STB-od amiből az egyik felvevős? Ha igen, akkor próbáld meg, hogy egy simán felveszel valamit és a másik le tudja-e játszani. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 27" P2720D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI 1 év gari - 3db elérhető!
- Acer Nitro V 15 // Ryzen 7 7735HS // 16GB DDR5 // 1TB NVMe // RTX4060 8GB GDDR6 // 1.5 év gari
- Dell Latitude 3420 14" FHD IPS Core i5 1145G7 16GB RAM 512GB NVME SSD Magyar Bill Dell Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest