- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Témákat hoz a Google a Pixelekre
- Garmin topik
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
-
Mobilarena
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
azbest #38066 üzenetére
Kicsit jegeltük a téaát a szerelőkkel, hogy kiszállás előtt még néhány dolgot kipróbáljunk. Arra jutottam, hogy talán túl erős a felfele irányú jel és a modem nem tud gyengebben adni. Jó nyomon voltam, de kiderült hogy a multimédiás osztónak csak lefele van csillapítása de felfele szinte semmi, ezért nem láttam abba az irányba jelszint változást. Reggelre beszéltük meg a visszahívást az éppen soros szerelővel és ő is az osztó cseréjét javasolta. Be is tett egy olyat, ami felfele is csillapít, így 33 helyett 41 jelszintet ad ki a modem, ami ideálisabb. Mivel reggel egyébként is elfogadhatóan ment, így változás nem tapasztalható, most hozza az ígért sebességeket. Majd idővel kiderül, stabil marad e.
Köszi mindenkinek a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest