Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Érdekes dolgok történtek: rájöttünk, hogy 2 box helyett elég 1 is, és akkor már azt átváltottam az új androidosra, meg az alap díjcsomagra, ma megérkezett, kipróbáltam, de még a végleges helyére nem tudtam éppen odarakni, közben egy telekomos emberke hívott, vázoltam neki ezt a helyzetet, hogy "működik, de..." kapom az sms-t utána, hogy "későbbi időpontban telepítjük a rendelt szolgáltatást...". Ezzel hirtelen nem tudtam mit kezdeni.
Kicsit később összeraktam a helyére a dobozt, felhívom a 1414-et az sms-ben kapott azonosítóval, hogy kész, ügyfélszolgálatos utasított, hogy a 0680404050 számot is keressem fel, mert akkor lesz végleges. Ezután jön a következő sms: "...szolgáltatásának létesítése *** azonosítóval sajnos sikertelen volt, így a megrendelt eszközt sem tudjuk átadni a futárcégnek..." Ezt sem értettem, de jól van
Felhívom a 80-as számot, hogy ide irányítottak, kész vagyok, minden megy, üfsz emberke is már csak a visszaküldésről beszélt röviden, és hogy nincs további teendő, értékelés után vége a hívásnak.
Na, 15 perc múlva megint hív a Telekom, hogy "valami baj van a rendelésemmel, igaz?" (valahogy így fogalmazott), elmondtam neki, hogy eddig kivel mit beszéltem, a szolgáltatás, doboz működik stb. Ő pedig a rendelési folyamatot végigvitte megint, mert valamiért törlődött és majd belsőleg megoldják, hogy ne küldjenek ki egy újabb boxot... Egyelőre ez a történet vége, telekom fiókban gyártódott néhány extra dokumentum, annyit látok
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Need for SPEED: N150, 4x NVMe, 2x 2,5 Gb LAN barebone NAS, Foxpost az árban
- IPHONE 14 128GB FEKETE MAKULÁTLAN ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 8Gb/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/60W 2Év gari 27% Áfás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- SAMSUNG Watch 6 40mm bézs szinben, üzletből, garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest