- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
-
Mobilarena
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Érdekes dolgok történtek: rájöttünk, hogy 2 box helyett elég 1 is, és akkor már azt átváltottam az új androidosra, meg az alap díjcsomagra, ma megérkezett, kipróbáltam, de még a végleges helyére nem tudtam éppen odarakni, közben egy telekomos emberke hívott, vázoltam neki ezt a helyzetet, hogy "működik, de..." kapom az sms-t utána, hogy "későbbi időpontban telepítjük a rendelt szolgáltatást...". Ezzel hirtelen nem tudtam mit kezdeni.
Kicsit később összeraktam a helyére a dobozt, felhívom a 1414-et az sms-ben kapott azonosítóval, hogy kész, ügyfélszolgálatos utasított, hogy a 0680404050 számot is keressem fel, mert akkor lesz végleges. Ezután jön a következő sms: "...szolgáltatásának létesítése *** azonosítóval sajnos sikertelen volt, így a megrendelt eszközt sem tudjuk átadni a futárcégnek..." Ezt sem értettem, de jól van
Felhívom a 80-as számot, hogy ide irányítottak, kész vagyok, minden megy, üfsz emberke is már csak a visszaküldésről beszélt röviden, és hogy nincs további teendő, értékelés után vége a hívásnak.
Na, 15 perc múlva megint hív a Telekom, hogy "valami baj van a rendelésemmel, igaz?" (valahogy így fogalmazott), elmondtam neki, hogy eddig kivel mit beszéltem, a szolgáltatás, doboz működik stb. Ő pedig a rendelési folyamatot végigvitte megint, mert valamiért törlődött és majd belsőleg megoldják, hogy ne küldjenek ki egy újabb boxot... Egyelőre ez a történet vége, telekom fiókban gyártódott néhány extra dokumentum, annyit látok
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- LibreOffice topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wuthering Waves
- Milyen TV-t vegyek?
- Mindent a graffitiről
- Hisense LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest