Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Így vágná zsebre Hollywoodot az Apple
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony WF-1000XM4 - ezúttal koppan az áll
- Mobil flották
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Elég nyúzott vagyok. Felébredtem 2-kor és fel is keltem. Ideültem gépezni de visszabújtam édes mellé. Elkezdtem játszani az AvP-vel de az alien karakterrel még ki sem jutottam abból a helyiségből amiben kezdődik a történet. Valamiért bármit állítgatok csak 60Hz-en megy a monitor amitől kifolyik a szemem. Ha nem tudom megoldani ezt a dolgot akkor nem fogok játszani ezzel a játékkal.
Amúgy olyan közepesen aludtam. Végre éreztem hogy igazán közel van édes hozzám nem csak úgy alszik mellettem. Tegnapelőtt csinált egy ötezres hiányt amit nem mert elmondani csak tegnap. Nem is értem mitől félt. Nem bántanám soha semmiért.
Tegnap elkezdtük a munkánkat. Végre dolgozunk újra. El is fáradtam rendesen. Mintha esne az eső odakint de nem mernék megesküdni rá. Nem tudom hogyha esik dolgozunk e. Majd alakulnak a dolgok. Most nyugodtabb vagyok. Ma megy édes fodrászhoz. Annyira örülök neki hogy elmegy.
Nem is tudom mit írjak még...
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 5th - i7-10G i 16GB I 256GB SSD I 14" 4K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Ajándék Batman AS Játék+10e Ft Meta Kredit! Quest 3S 128 és 256GB 2 év cseregarancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 LTE Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest