- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Merő izzadságban ébredtem pedig egy szobaventi folyamatosan pásztázott rajtam. Nagyon meleg volt az éjszaka. Tulajdonképpen semmi különös nem történt csak a nappali hőség kúszott át az éjjelre.
Tegnap nekiveselkedtünk a tetőjavításos munkának. Ezek a nagyon nem szeretem munkák de muszáj ezeket is elvállalni mert esetleg ezek hozhatnak majd nagyobb munkát. Ilyenkor leszedjük a régi cserepet és átlécezzük a régi szarufázatot. Ahol kell megerősítjük és kiegyengetjük a síkot. Így egy valamivel szebb végeredményt kap a tulaj mint ami volt. Sajnos ez a tető eléggé le van harcolva és nehezebb a dolgunk vele mint általában. A hőség is roncsolta az amúgy sem túl vidám közérzetünket.hamar le kell tudnunk és tovább állni. Szerintem a jövő hetünk még rámegy erre a felújításra.
Erősen nekiálltam spórolni egy új házra. Ezt ami van már szana szét szabdaltam. Teljesen beleszerettem a CM. HAF 932-be de valami irdatlan drága. Azért 37 rugó egy kuckóért nem valami olcsó. Mondjuk ebbe beletartozik 3db. 23centis és egy 14 centis venti is. És közben itt fehérváron esetleg el tudnám cserélni a 4870-es kártyámat egy 4870X2-re. Na ez is megfontolandó lehetne...Bevallom inkább a ház felé húz a szívem mert az X2-re még vizet is kellene vennem ami nem olcsóság. Majd alakul. Eddig még csak 10 rugó dugipénzem van így van időm átrágni mi a fontosabb. Mondjuk alkudozok egy 2x12 centis vizesradira is ami a mostani 2x12-es radival egy szendvicsbe pont jó lenne a HAF 932 tetejébe...
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile 2
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM