Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Kicsit viharos álmom volt éjszaka így örülök hogy végre reggel lett. Inkább valami összevisszaság volt a fejemben. Egyszerűen nem kapcsolt le és így nem tudtam rendesen pihenni. Egyedüli jó ebben az hogy ilyenkor több energia fogy el.
    Tegnap mivel egyedül voltam ezért a munkaadónk adott mellém egy segéderőt. Egész használhatónak bizonyult. Nem csesztem le semmiért és ő pedig akart dolgozni. Szerintem jól haladtunk. Befejeztük a lambériázást és beléceztünk egy jó nagy darabot. Ma befejezzük a maradék lécezést és beszegjük az oldalait a tetőnek. Még 2 velux ablakot kell majd még beépíteni de szerintem az ma már nem fog bele férni. Ha azt is sikerülne netán betenni akkor csontra kész van cserepezésre a tető. Illetve bádogozásra. Mivel nem túl bonyolult ezért bevállaltuk a bádog felütését is itt. Ez is pici pénzt hoz nekünk.
    Tegnap jól átgondoltam hajnalban az anyagi helyzetemet és eldöntöttem hogy veszek egy 4870-et újra. Igaz ez 1giga ramos. Nagyon leesett az áruk és lényegében abban az árban megkapom mint amennyiért eladtam az 512megásat. Így már csak órajelben fogok eltérni a 4890-től. Ha mákom van akkor tuningal el tudom érni az alap 4890 órajelét és nyertem vagy 20 rugót amit nem egy könnyen tudtam volna össze spórolni. De ha nem tudom 780-ról csak 820-ra stabilan húzni a GPU-t akkor is közelében vagyok a nagytesó teljesítményének. Nyilván jobban örülnék egy 1Ghz-en üzemelő csúcskártyának de az 30%-al drágább mint amit most veszek. Elméletileg ma meg is kapom. Nagyon kíváncsi vagyok hogy hogyan fog teljesíteni a többlet memoval.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák