Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Tegnap minden is hátráltatott minket. A vápát épp csak be tudtuk vágni amikor jött hozzám a Hilti területi képviselőm. Beszélgetni kellett vele egy fél órácskát, majd ebéd és utána jött a Bramacos területi képviselőm, majd a végén elkezdett esni az eső.= alig haladtunk tegnap is.
    Egyedüli pozitívum hogy megjött az új ütvecsavarozóm. Ez egy köztes gép a 200Nm és az 550Nm közé a maga 339Nm nyomatékával. Azt hittem könnyebb lesz és nem szakítja le az oldalunkat ha folyamatosan magunknál tartjuk de tévedtem. Ez azért még a nehéz kategória bár rövidebb mint a SID8-as Hilti. Most mindenféle gép beszerzését felfüggesztem egy időre mert túl sokba kerül.
    Tegnap tornán volt Boldi. Nagyon élvezi a játékos fejlesztést és szépen megnyílt tőle. Már az oviban is szóba áll az óvónőkkel és az ottani fejlesztőkkel. Mindenki el van ájulva hogy mennyit mesél. Ezt mi alig akarjuk elhinni.
    Mit is írjak a ami napról. Azt tervezem hogy végre kikerülünk ebből a vápás részből és továbblépünk a következő oldalra.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák