Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Yettel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Tegnap reggel miután Katit felkísértem isibe elmentem átíratni az autót. (már nem Wili hanem Röfi) Persze nem fogadták el a Netriskes cuccot ezért el kellett mennem az Alianzhoz hogy kapjak egy papírfecnit a biztosítás meglétéről és a kötvényszámról. Szerencsémre tudtam kártyával fizetni a hihetetlen vagyonszerzésemről és így összesen biztosítással együtt (fedezetlenségi díjjal) majdnem 93 000ft jött még rá a vételárra. EMBER! Ez egy 25 éves autó! Milyen vagyontárgy ez?! Ez azért elég durva lehúzás.
Még délelőtt nekiálltam a tetőcsomagtartó megépítésének. Lefestettem a zártszelvényeket és vettem csavart a rögzítőfülre való aplikáláshoz. Elvileg ma viszik ki a faanyagot a következő tetőhöz aminek nekiállok de csak abban az esetben indulok útnak ha már az anyag kigördült a fatelepről. Addig a szokásos reggeli menetrendet követem. Elkísérem Katit isibe majd elmegyek édesemékkel oviba és vásárolni. Ma még kiegészül azzal hogy Boldit dokihoz kell vinni. Természetesen ismét lebetegedett. Már délután lázas volt és éjszaka is. Még este elugrottam lázcsillapító kúpért a patikába hogy ne szenvedjen a kis kukacos.
Holnap temetésre megyünk.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- Gamepad
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Építő/felújító topik
- Fujifilm X
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 2in1,Érintős,12.gen.Intel Core N100(4x3,4Ghz)INTEL UHD VGA,DDR5 RAM,Nagyon jó akku
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws V 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL38 - 120 hó garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Logitech MX Master 3S for MAC
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Gold Szép állapot 100% akkumulátor
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest