Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Tegnap reggel miután Katit felkísértem isibe elmentem átíratni az autót. (már nem Wili hanem Röfi) Persze nem fogadták el a Netriskes cuccot ezért el kellett mennem az Alianzhoz hogy kapjak egy papírfecnit a biztosítás meglétéről és a kötvényszámról. Szerencsémre tudtam kártyával fizetni a hihetetlen vagyonszerzésemről és így összesen biztosítással együtt (fedezetlenségi díjjal) majdnem 93 000ft jött még rá a vételárra. EMBER! Ez egy 25 éves autó! Milyen vagyontárgy ez?! Ez azért elég durva lehúzás.
    Még délelőtt nekiálltam a tetőcsomagtartó megépítésének. Lefestettem a zártszelvényeket és vettem csavart a rögzítőfülre való aplikáláshoz. Elvileg ma viszik ki a faanyagot a következő tetőhöz aminek nekiállok de csak abban az esetben indulok útnak ha már az anyag kigördült a fatelepről. Addig a szokásos reggeli menetrendet követem. Elkísérem Katit isibe majd elmegyek édesemékkel oviba és vásárolni. Ma még kiegészül azzal hogy Boldit dokihoz kell vinni. Természetesen ismét lebetegedett. Már délután lázas volt és éjszaka is. Még este elugrottam lázcsillapító kúpért a patikába hogy ne szenvedjen a kis kukacos.
    Holnap temetésre megyünk.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák