Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Brutál módon fáj a torkom! Próbálom a szokásos kamillatea kúrát bevetni hátha alábbhagy de egyelőre nem enged.
    Tegnap még nem dolgoztunk mert kollégám befejezte amit elkezdett, nekem pedig kapóra jött ez mert elmentem édesékkel a kórházba. Az egészből annyi lett hogy Sári elaludt és kint őriztem az álmát a parkolóban miközben édesem bement Boldival a vizsgálatra. Szerencsére minden rendben van a kis kukacossal. Egyre jobbak az eredmények és lehet 2 hét múlva esedékes GOKI. kontrollon elveszik a vízhajtóját neki ami egy gyógyszerrel kevesebbet jelentene. Ez nagy lépés lenne újra az életünkben mert mióta megszületett szednie kellett. Hazafelé alaposan lemostuk Masnit. Magasnyomásúval verettem minden oldalról olyan pontokat keresve ahol beázhat. Tök száraz maradt belül még a csomagtartója is. Ez nagyon nagy öröm számunkra mert Lola beázott amitől hadd ne mondjam milyen szag volt benne. Kezdem azt hinni hogy tényleg 158 ezer km van a verdában amit a km-óra mutat. :F Édesem nagyon szereti. (az egyenes tolatások nagymestere ;] ezt ő érteni fogja..)
    Ma meló. Táltossal megyünk mert át kell hurcolni az állványt az utca végéről. Legalább ránézünk a lengőkar cserére is. Ha tudok viszek fényképezőt. Ha eszembe jut...
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák