Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Jól megérdemelt hétvégi pihenőt kezdem meg. Természetesen ebből volt egy összetűzésem a főnökkel mert ő kijelentette hogy jönnöm kell és én egyenesen megmondtam neki hogy NEM! Ő még egyszer elmondta és én is, majd sarkon fordultam és ott hagytam. Soha nem bírtam ha bárki megpróbált beszabályozni engem. Persze kollégám megy mert őt lelkileg tudják terrorizálni. Ilyenkor alig készít valamit de legalább ott van és ettől lenyugszik a nagyfejű. Iszonyat rühelli a főnök hogy van olyan a cégben aki nem úgy táncol ahogyan ő fütyül. A kilátót ketten építjük és Ő ne pofázzon bele! Amúgy is rühellem azt a skót fejét. Helyi fideszes képviselő.De ez nem a párt! Tisztán leképezi a párt viselkedését. Megpróbál megfélelmíteni és ha nem jár eredménnyel akkor dörgölőzik.
    Tegnap volt kint a tulajdonos és meghívott személyesen minket a kilátóátadó majálisra.Sütés főzés és élőzene. Jó lesz amikor a főnökök ott feszítenek hogy ők készítették ezt mi meg valahol a háttérben egerészünk. :DDD
    Tegnap a kilátószintet burkoltuk. gerendázat.
    mi így vasaltunk (A MI illesztéseink is látszódnak szépen...
    Mabeugrunk délelőtt Fehérvárra a fényképezőre megjött UV szűrőért. Kicsit nézelődünk is ha már ott vagyunk.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák