- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- DIGI Mobil
- Milyen GPS-t vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Picit hulla vagyok. Tegnap este 9-kor értem haza mert délben végeztünk a melóval és még elmentünk a szalagfűrészért a világ végére. Tőlünk 240km-re volt Szegváron. 3 és fél óra volt az út oda. Nem semmi túra volt de megérte. Igazából volt egy két kitételem a fűrésszel szemben. Akkora legyen ami befér a kocsimba és ne legyen gagyi. Tehát öntvényváz és 3 kerekes amire leszűkült a kör. Ebből összesen az országban 3db. van. Egyiket megvettem, a másikkal lebeszéltem de nem vette fel többet a telefont, a harmadik pedig irreálisan drága lett volna. Végül Ezt vettem meg. 45-ért elhozhattam mert a benzinem iszonyat sokban volt. Kell neki a törődés mert csak használva volt és semmi karbantartás. Új tönköt kell bele faragni és a szalagvezetőre is új papucsokat vágni. Egy erősebb moci is ráfér mert ez egy kis 550w-os csoti van jelenleg rajta. 3 raktuk be a kocsiba mert iszonyat nehéz. Így képről nem látszik de 100+ kiló. Kaptam hozzá 2 tartalék lapot is de vennem kell szélesebbet is rá mert ezek túl keskenyek lesznek. Szóval még költenem kell rá de ha ráncba szedem akkor ez nekem életem végéig jó lesz.
Sajnos elment teljesen a hátsó világításom ezért ma szereléssel indítok. Édesékkel bemegyünk a Deichman-ba cipőt venni Katinak mert csak szandija van és ebben az időben nem járhat így.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest