Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Ma végre jól aludtunk. Hosszú idő után ez volt az első olyan éjszaka amikor senki nem ébredt fel. Igaz 4-kor a belső órám ébresztett édes vesztére mert pár puszival őt se hagytam aludni.
Tegnap eseménytelen napot tudtunk le. Reggel közösen elvittük cuncikát az oviba és hazafelé bevásároltunk. Édes 10-re ment dolgozni. Én elintéztem még pár telefont és Beugrottam Fehérvárra. Apámmal közöltem a lurkó érkezését és mamival is. Mindenki örült. Maminál sem volt az a döbbent csend amit vártam. Teljesen túltette magát már rajtam. Ennek örülök!
Miután hazaértem gyorsan kitakarítottam és megéleztem a késeket amiknek igencsak kiment már az éle. Mivel köztes volt édes én mentem cunciért az oviba és a hazafelé úton futottunk össze édessel. Közösen bevásároltunk és jöttünk is haza. Cuncinak egy ideje be nem áll a szája. Folyamatosan beszél. Elképesztő egy csajszi! Persze mi így szeretjük őt. Akaratos, hisztis picsa.
Ma vizesblokkot fogok takarítani. A fürdőt és a wc-t fogom kitakarítani hogy karácsonyra szép tiszta legyen. Na nem mintha kosz lenne de azért a csempét nem pucoljuk minden nap.
Ma van az évben az utolsó ovinap. A gyerekeknek valami ünnepséggel készülnek az óvónénik. Kíváncsi leszek mi lesz. Majd cunci biztosan elmeséli.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest