Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boost3er
tag
Régi táp most ment tönkre a héten mert volt egy áramszünet és utána már nem bootolt róla a NAS de nem volt a szunetmentesre dugva, mert arról nem ment korábban sem ahogy írtam. Régebben működött a UPS-ről, aztán egyszer leállt rendes le állítással azaz áramszünet volt és szépen lekapcsolta a NAS-t majd utána már hiába indítottam el, bootolt de nem jelenik meg a hálózaton. Azóta 2 táppal próbálkoztam ezzel a régivel ami tönkrement és ezzel a Lenovoval, egyikkel sem indul UPS-ről úgy hogy meg is jelenjen a hálózaton, tehát olyan mintha nem állna fel a rendszer de ugye nem látom így valójában nem tudom meddig jut el. Mert elindulni elindul, hallom, hogy megy csak a hálózaton nem jelenik meg. Kikapcsolom át dugom direkt a hálózatra és hibátlanul indul és megjelenik a hálózaton.
Ezert gondolom, hogy valami UPS hiba lehet de nem értem, hogy mi. Őszintén azt sem tudom, hogy miként lehet az UPS-on bármit beállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest