Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
Sziasztok!
Szünetmenteset szeretnék tenni a lakás "központi" részére, amit ellátna: szolga optikai modem, saját router (rajta 1 db USB HDD), Zigbee központ, 10-es switch, és nemsokára még egy IP kamera, valamint egy Raspberry PI3 menne róla.
A mostani eszközök kevesebb mint 12W-ot esznek, rámértem egy OBI-s mérővel de 0W-ot írta, 12W-tól tud mérni. Meg persze mind dugasztápos cucc, így pont ezen agyaltam én is mint itt szóba jött, de ezeknek nem kell rendes szinusz, az egyenirányító és szűrő kondik úgyis kisimítják
Jelenleg ezek a cuccok egy APC PM5-GR túlfesz védős elosztóba vannak dugva.
A kérdésem az lenne, ha veszek egy szünetmentest, azután maradjon-e meg ez a túlfesz védős elosztó?
Mert néztem, hogy van ilyen is, ami lapos/fekvő és van egyből több konnektor rajta, ez tökéletes lenne nekem, pl. [link]
Vagy ezek az állók jobbak esetleg? [link]
Elosztó ígyis-úgyis kell, mert 4-nél több táp lesz bedugva összesen ha minden be lesz kötve, csak a kérdés kell-e a túlfesz védős; illetve a fenti álló/fekvő szünetmenteseknek van-e vmi előnye-hátránya? Pl. egyikbe könnyebb akkut cserélni, mint a másikban.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest