Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz tikshow #23199 üzenetére

    A 15 méter már egy elég erős érv, hogy két külön eszköz legyen, amiatt érthető, de 4-500W terheléssel számolva a gép nem fog elmenni 30-45 percet, max a 100W-tal, és az is inkább kérdéses, ha megy is, az akksik első pár hónapjában lesz rá esély.
    Nemrég írtam a sajátomról, olvass bele, ez nem egy kalkulátor, hanem egyhónapnyi kísérlezetés eredménye, napi több órát szórakoztam vele, mindenféle módon teszteltem, mivel ez egy őszinte, több irányból kísérlezezéssel mért eredmény, szerintem ez alapján esélytelen a két akksiból kivenni 30 percre való energiát 100W-nál is. [link]

    A sua3000 nekem se kellett, csak szembejött az aprón, még májusban vettem, de decemberben volt időm oda eljutni, hogy veszek bele akksikat, és a helyére rakom. Az egyik fontos érv volt, hogy megtáplálható külső akksiról, én ebben hiszek, technikailag az akksi a leggyengébb láncszem, és a legdrágább alkatrész is. Nálam is van nas, router, modem, kamerák, switchek, amiknek jó lenne menni valameddig, ha nem vagyok itthon.
    A sua3000-es annyiból jó, hogy mailt ír, ha nincs áram, bár ezt a nas is megteszi, és egy biznoyos hosszúságú rendelkezésre állás esetén van valamennyi idő szomszédnak szólni, hog nem-e a fi relé, vagy a kismegszakító volt a bűnös, és még mindig van idő felnyomni, vagy hazaérni.
    Szerintem a 4-5 perces rendekezésre állási idő már annyira kiélezett, hogy részben értelmét vesztheti a szünetmentes.
    Tudom, tudom, néha sok az a 4-5 perc, néha meg rendkívül kevés.

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák