Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRPCDoki
tag
válasz
cinemazealot #12707 üzenetére
Erre gondoltál pl.? Nem tudom, ráköthető-e RJ11 is, ennek utána kell néznem. Megnéztem a routerrel, bedugható az RJ45-be az RJ11, de nem villog a LED, lehetséges, hogy nem érintkezik vagy csak nem kezeli.
A mostani Eatonom teljesítményben nagyjából 1 szinten van az FSP Nano-val, és ez az Eaton több órán át elvitte a modemet és a routert 2-3-4 órát biztos, csak óránként kikapcsolt az UPS. Egyébként pont a Te tesztedet vettem kiindulási alapnak és az abból becsült akkumulátoros üzemet hozta volna az Eaton, csak kikapcsol óránként.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest