Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    válasz Cs1csó #12284 üzenetére

    Igazából a legideálisabb az lett volna nekem ha lenne olyan ups aminek összvissz 1 csatija van, vonalinteraktív és színusz jelet bocsájt ki. Mivel csak egyetlen 1 eszköznek biztosítanék szünetmentes áramforrást, de keresve kutatva ilyen eszközt nem találtam.

    Gondolkoztam hogy a mostanit le akarnám cserélni egy másikra, és ezért gondoltam erre a megoldásra hogy veszek egy APC túlfeszvédőt a többi eszköznek, illetve kis ups-t a NAS számára (20W környékét eszik). De mivel ilyen nincs, lehet hogy vennék egy modernebbet mint a mostani (BE700G-GR). Az a baj hogy elég nehéz dönteni. Jelenleg 2 féle lehetőséget látok
    - APC Back-UPS Pro 900VA (BR900GI)
    - APC Smart-UPS 750VA LCD (SMT750I)

    A Pro mellett áll hogy olcsóbb és nagyobb az akku kapacitása, a Smart mellett a rendes színuszjel. A kvázi színuszjel nem lenne végül is gond, mert a mostani is az, és az FSP Raider tápom nem problémázik miatta, illetve a Synology NAS-om sem ha átlép akkus üzemmódra.
    Mivel e kettő közül egyik sem Schuko csatis hanem IEC, ezért APC oldalán nagy nehezen ráakadtam erre a kiegészítőre -> APC PZ42I-GR. Marha jó cucc, itthon nem is nagyon találtam sehol csak az iPon-nál, nem nagyon árul itthon ilyet senki. Szóval vennék egy ilyet a modem-router-switch-vezetéknélküli töltőmnek, IEC csatin meg összekötném a gépet-monitort-NAS-t a UPS-el.
    Ezen még gondolkozok hogy melyikkel járnék jobban, de lehet hogyha veszek akkor már a Smat széria kellene.

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák