Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
Mobilarena
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby-007
tag
Ez egy Gembird, ami nem egy szar márka véleményem szerint, Mivel én semmi mást nem szeretnék vele meghajtani csak egy modemet, egy routert, egy raspberryt és egy gatewayt, nem hiszem, hogy ehhez komolyabb cucc kéne. Számítógépet nem kötök rá, csak jó lenne ha lehetne tudni, hogy az akku ami belevaló mivel cserélhető. Nekem nem kell APC háromszor ennyiért, egyébként arról sincs leírva mi való bele...
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Eaton 5S700 szünetmentes tápegység (UPS) Új akkumulátorral!
- APC SUA1000i Smart-UPS 1000 670W UPS valós szinuszos, vadiúj aksikkal, hibátlan működéssel eladó
- Effekta MTD 1500 1500VA 938W valós szinuszos szünetmentes eladó új aksikkal
- APC UPS hálózati kártya AP9617
- szünetmentes táp /nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / 2aksi / Schuko
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest