Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toma
tag
Sziasztok! A kérdésem az lenne, hogy kinéztem egy kormányállványt. EGy Wheel Stand Pro Thrustmaster T300RS/TX és T150 - DELUXE V2 típusút. Sem az eladóhely, sem a gyártó homepage-én nem egyértelmű, hogy én erre fel tudom rögzíteni a Logitech G920-as kormányomat és a hozzá való Driving Force Shifter váltómat. Elvileg kompatibilis vele, de valamit írnak a gyártó oldalán, hogy a váltó felfogatása lehet nem fog stimelni.Tudna valaki ebben nekem tanácsot adni? Köszönöm!
-
Focke-Wulf
csendes tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogyan lehet beállítani a GTR2-ben az ablaktörlőt? Nem találom az irányításnál a menüben hogy "windscreen viper"
köszönöm! -
akasp
senior tag
hello.
ha tudtok vmilyen járműről (autóbusz, villamos) jó szimulátor és free játékokat akkor írjatok már. It van egykettő, de ezeknél van-e jobbb: VirtualBus (szoftverbazis.hu) ATS Advanced Tram Simulator http://ats-tramwaj.w.interia.pl/ [link]
(van felül english nyelv is)
szal ha tudtok ilyeneket, akkor írjatok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest