Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Üdv! Olvasd el, ha új tag vagy, illetve mielőtt képet osztasz meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
válasz koboldozat #11954 üzenetére
Mindkettő nagyon szép, az álló jobban tetszik nekem.
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Arcképgyáros
válasz koboldozat #11958 üzenetére
Ízlés kérdése, igaz, hogy a fekvő verzióban több lehetőséget, ötletet látok, de nekem kicsit kevés (vagy inkább nem elég meggyőző) az éles rész.
De ez elenyészik amellett a véleményem mellett, hogy nagyon szép és tetszik a kép[ Szerkesztve ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
válasz gipsztigris #12009 üzenetére
Szép. Nekem tetszik
-
Arcképgyáros
válasz ToniSoprano #12031 üzenetére
Ízlés kérdése, egy ilyen képnél jobban szeletem a festményszerű mosást, mint a zajt.
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
válasz Just_Reboot #12056 üzenetére
Jönnek a dementorok feeling.
Nagyon jó!Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
válasz tirszin #12109 üzenetére
Köszönöm!
Hát igen, jól esett játszadozni az égbolttal, ha az az autók rovására is ment.
(Most vettem észre a teherautót. A kis szemét, betolta a pofáját a fotómba )Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
válasz haiduo82 #12135 üzenetére
Vannak képmegosztó oldalak (flickr, kephost), ahol eredeti méretben fel tudod rakni a képeket.
A feltöltött kép előnézeti/kis méretű verziójának a linkjét beágyazod ide a kommentbe képként (kép gomb), kijelölöd a hosszú izét, ami megjelenik, rákattintasz a link gombra, oda pedig a kép linkjét illeszted be, és kész is vagy
(Mindegyik url megtalálható asztali nézetben az embed codes-nàl.)Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
válasz #96302336 #12187 üzenetére
Hagyhatnál a képeidben egy kicsit többet a horizont alatti részből is, mert így instabil és aránytalan az alkotásod.
A színek szépek, csak az a vékony valami a kép alján zavaró.Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Arcképgyáros
válasz haiduo82 #12190 üzenetére
Így viszont még belefér egy kisebb-nagyobb kontraszt.
Ui: a túlszaturált színes verziót tedd fekete-fehérbe, mert az úgy jól fog kinézni
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
válasz pikszel #12220 üzenetére
Bár ízlés kérdése, nekem sokkal jobban tetszik az eredeti kép, mert van mélysége, és szeretem a mesterséges formákat.
(és nem tetszik, hogy a levél nem középen van a te megoldásodban...)[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz pikszel #12222 üzenetére
Mint láthatod, az általad linkelt képeken az objektumok vagy relatíve kisebbek, vagy irányuk van.
Az általad szerkesztett képen pedig:
- a levél viszonylag nagy, ennek ellenére/ ebből kifolyólag nincs körülötte elég tér, illetve jól mutató háttér ahhoz, hogy ez az eltolódás jól mutasson (minimum el tudnék képzelni több részletet a jobb oldalon),
- ráadásul a részletek kivágásával pont a sötét részek tűntek el, amitől kontrasztos volt a kompozíció.
Ennyi.[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz pikszel #12224 üzenetére
Egy szóval se mondtam, hogy kötözködsz, hiszen legtöbbször nagyon jókat mondasz.
De ha már itt tartunk, akkor mellőzném pl. az "így lenne ötös" és a hasonló kifejezéseket, mert mint láthatod, a te megoldásodba (ami mint kompizíció, elég magas szinten át lett gondolva) is simán bele lehet kötni.
Meg aztán ott van az ízlés, mint tényező.Tirszin: igen, valami ilyesmire gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz pikszel #12228 üzenetére
A lényegen nem változtat.
Ha már egyszer átszerkeszted egy másik ember alkotását, akkor szerintem minimum, hogy az ember egy kis időt szán egy óvatosabb megfogalmazásra, pl:
"Az én meglátásom szerint, mint kompozíció, a háttérben lévő zavaró tényezők elhagyásával így lenne ötös a kép."
Hidd el, jobban esik, mint hogy belinkeled a te verziód, és odabiggyesztesz egy rövid mondatot, hogy "Szerintem így lenne ötös", függetlenül attól, hogy mit írtál utána érvként.
És ezt nem azért írom, mert ellened vagyok, hanem pont mert értékelem a véleményeidet, csak kár a kissé száraz stílusod miatt.Ui: viszont ez már kezd kötözködés lenni, ezért abbahagytam. Béke
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
Mozzarella, TomiJordi
Nagyon szép képek!!Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
Justreboot, Mozzarella
Jó képek! A természetes és a mesterséges tényezők hangulata nagyon ott van.Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
Köszönöm szépen!
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szerkesztett és makrófotók megosztása, véleményezése, tapasztalatok átadása, játékok, technikák és különböző makrólencsék bemutatása. Végeredmény = remek képek :)
- Gyúrósok ide!
- Hardcore café
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nintendo Switch
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest