Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Üdv! Olvasd el, ha új tag vagy, illetve mielőtt képet osztasz meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoltika11
tag
Üdv., nem is tudom mikor jártam itt utoljára. Hoztam pár képet:
Az első Lumia1020, a többi Huawei P10 Plus
-
Zsoltika11
tag
-
Zsoltika11
tag
Volna egy kérdésem. Tudtok olyan képszerkesztő alkalmazást WP 8.1-re amivel például egy villanyoszlop vezetékét el lehetne tüntetni a képről, ki lehetne szedni? Köszönöm.
-
Zsoltika11
tag
válasz
bigmasterg #11608 üzenetére
Az utolsó tényleg nagyon jó lett
Pont jó fények voltak, a nap is jó szögben volt, szép
-
Zsoltika11
tag
Köszi szépen
Ezt, és a szelektív színes képeimet a Lumia Creative Studio-val csinálom a színcsere opcióval. Általában felismeri a képen a főbb színeket, és van lehetőség rá, hogy be vagy kikapcsoljam őket. A sárgát látta, így bekapcsoltam hogy a képen csak a sárga, vagy sárgás elemek maradjanak meg, de a templomon kívül néhány más dolog is sárga volt. A végső kinézetet kézzel satíroztam óvatosan. Ami nem kell azt satíroztam. Igen, pepecselős kicsit, türelemjáték, de megéri
CyborGabe: Basszus tényleg, ezt nem vettem észre igazad van
-
Zsoltika11
tag
Sziasztok, hoztam néhány képet:
Lumia1020
-
Zsoltika11
tag
válasz
randras_83 #11231 üzenetére
Köszi szépen, igen a létrásnál igazad van
Ricardo és BigBlackDog nektek is köszönöm
-
Zsoltika11
tag
Sziasztok, egy ideje nem jártam erre, de ha már erre tévedtem hozok pár képet
Soha ne nézz le, kivéve ha fótózni akarsz
Lumia1020
-
Zsoltika11
tag
válasz
Just_Reboot #11040 üzenetére
Köszi
Az éjszakai képek majdnem mindegyike külön-külön záridővel készültek. A "19:28-as" azt hiszem 3.2mp, a "szürkületi villamos" 1mp, a "Sorstalanul" talán 1 vagy 1.3mp körül. A "zuhanycseppek" pedig 1/16000-res záridővel.
De a képek alatt megtalálhatóak az adatok.
Bár a zuhanycseppes kép alatt az az 1/1000 nem valós adat. 1/16000-rel dolgoztam. -
Zsoltika11
tag
Sziasztok, hoztam pár képet.
Lumia1020
-
-
Zsoltika11
tag
válasz
japmas01 #10907 üzenetére
Szia, köszönöm!
Gondolom a bambuszlevelen megpihent darázsra gondolsz. Csak közel mentem hozzá, lefotóztam, picit közelebbre vágtam, tehát belenagyítottam és úgy mentettem el, majd szelektív színezést alkalmaztam, csak a darázs maradt színes.
Tabon nem tudom hol lehet záridőt állítani. Sok telefon nem ad lehetőséget arra hogy manuálisan állítsuk a zársebességet, de akad néhány. Lumián amit én is használok, ott a gyári Lumia Camera-val fotózom mindig, ott lehet állítani a záridőn sok egyéb mellett. -
Zsoltika11
tag
Sziasztok, hoztam pár képet.
Nokia Lumia1020
-
Zsoltika11
tag
válasz
s3nsitivity #10756 üzenetére
Szépek
-
Zsoltika11
tag
válasz
enginev3.0 #10298 üzenetére
A galériában válassz ki egy képet, behozza neked nagyban és ott van alul a Megnyitás: Lumia Camera
Ha nincs ott, csak "pöttyints" az ujjaddal egyet a képre és megjelenik.
-
Zsoltika11
tag
válasz
enginev3.0 #10290 üzenetére
Amikor fotózol, a telefon elkészíti a képet ugye, ami teljes felbontású, akkora amekkora a kamera felbontása. (4:3 és 16:9-es képaránytól függően). Viszont ezek viszonylag nagyok, és hosszadalmas lenne küldözgetni Viberen, Messengeren főleg mobilnettel, ezért a telefon készít egy 5MP-es változatot is belőle, amik a galériában elérve azonnal könnyedén tudsz küldeni és nem túl nagyok.
A nagy kép pixeleit 7-essével rendezi egy csoportba, tehát az 5MP-es kép minden pixele 7 pixelnyi információból áll, ezért az 5MP-es kép egy részletes, úgymond feltúrbózott változat. A galériában egyébként ha rányomsz a képnél a "Megnyitás: Lumia Camera" lehetőségre, akkor megnyitja neked a teljes felbontású képet.mirci18: Köszönöm!
A hosszú záridős képeimet állványról csinálom, ezért nagyon stabilan áll a telefon, és nem mozdul be a kép, nem lesz elmosódott. Kézből szinte lehetetlen tökéletesen éles hosszú záridős képet lőni, picit remeg a kezed vagy levegőt veszel és máris bemozdul.
-
Zsoltika11
tag
válasz
banditos91 #10286 üzenetére
Igen, Adobe Photoshop Express-t használok az esetek 90%-ában, néha Creative Studiot, és HDR Camera Lite-t. Talán 3 képem van még ami RAW-ból nyert, Lightroom-al.
enginev3.0: Lumia Camera-t használok minden esetben.
-
Zsoltika11
tag
-
Zsoltika11
tag
Sziasztok, hoztam 3 hosszúzáras, és egy villámfotót. Remélem jól linkelem.
Nokia Lumia1020
-
Zsoltika11
tag
válasz
holozis_HUN #9702 üzenetére
Köszönöm!
Árpi001: Köszönöm hogy támogattad a képem, nagyon boldog vagyok -
Zsoltika11
tag
Sziasztok!
Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek akik szavaztak a nemrég ide is belinkelt mobilfotós versenyen a képemre. Hiszen szavazataitok elvezettek engem a győzelemhez. Nagyon köszönöm még egyszer
-
Zsoltika11
tag
Sziasztok!
Neveztem egy mobilfotós versenyre, ahol a döntőbe került a képem, vagyis kategóriájában a legjobb 3-ba. Innentől szavazás dönt a végső győztesről. Ha megteszitek azt az apróságot hogy szavaztok a képemre, nagyon hálás lennék
A verseny linkjére kattintva legalul van a szavazólap. A három kategória a három mobil platform. Én a Windows Phone kategóriában indultam.
Ime a verseny és Íme a képemElőre is nagyon köszönöm mindenkinek a szavazatát
-
Zsoltika11
tag
válasz
s3nsitivity #9582 üzenetére
Köszönöm
-
Zsoltika11
tag
válasz
balazs1022 #9562 üzenetére
Ismerős a helyszín, én is fotóztam már innen
-
Zsoltika11
tag
válasz
migabi24 #9430 üzenetére
Ha leszakad, nehéz lesz visszavarrni
De köszönöm
Igazából fotós a szó szoros értelmében nem vagyok, DSLR nem is volt még a kezemben.
Azt viszont mondhatom hogy mobilfotós vagyok, komoly hobbiként űzöm
Igyekszem képezni magam a témában, sok mindent elolvasok ami ezzel kapcsolatos. A fotózásba mint szakmai részbe is beleolvasok jó ha tudom, legyek tisztában az alap dolgokkal, mint expozíció, záridő, ISO stb.
Aztán próbálkozok -
Zsoltika11
tag
válasz
balazs1022 #9428 üzenetére
-
Zsoltika11
tag
Köszönöm nektek, bíztam benne hogy tetszeni fognak
bobodani: Igazad lehet elférhetett volna talán picit kevesebb az aljából de már így maradt -
Zsoltika11
tag
Az "eső és napfény" linkje nem jött be nekem
Íme újra -
Zsoltika11
tag
Sziasztok, hozok nektek pár képet:
Lumia1020
-
Zsoltika11
tag
válasz
koboldozat #9265 üzenetére
Hogyhogy ennyire zajtalan? Még a sötét részek is, és az égbolt is.
Egyébként szép -
Zsoltika11
tag
válasz
s3nsitivity #9252 üzenetére
-
Zsoltika11
tag
-
Zsoltika11
tag
válasz
koboldozat #9148 üzenetére
A jó öreg tóci, pár éve ott laktam szembe
-
Zsoltika11
tag
válasz
koboldozat #9103 üzenetére
Igazán jók, az első főleg, a második aranyos
-
Zsoltika11
tag
Üdv. pár kép:
Lumia1020
-
Zsoltika11
tag
válasz
s3nsitivity #9060 üzenetére
Igen sajnos
-
Zsoltika11
tag
-
Zsoltika11
tag
válasz
koboldozat #9000 üzenetére
Szép
-
Zsoltika11
tag
válasz
koboldozat #8912 üzenetére
Szépek
-
Zsoltika11
tag
válasz
koboldozat #8848 üzenetére
Jók, nagyon jók..
Az elsőn mintha beállt volna még kihúzza magát
-
Zsoltika11
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szerkesztett és makrófotók megosztása, véleményezése, tapasztalatok átadása, játékok, technikák és különböző makrólencsék bemutatása. Végeredmény = remek képek :)
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest