- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
-
Mobilarena
Üdv! Olvasd el, ha új tag vagy, illetve mielőtt képet osztasz meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Roland8622 #19761 üzenetére
Nem tartom zártnak. De persze elképzelhető, hogy videózásra nem alkalmas. Egyébként kevésbé "árnyékol" mint kézben tartva. Illetve arrébb is tudod rakni benne a telefont. Ha egy helyen melegszik a cucc benne, akkor máshogy fogod be, hogy az a rész jobban tudjon szellőzni. Pl:
@LiVeGa: Az is tökéletesen megteszi.
Bár nem tudom, lehet e azt az ég felé fordítani, pl.:csillag/asztro fotózásra? Nem dől fel?
@Drakmusz & nfsu17: Láttam, hogy ez volt a téma, de senki nem ajánlott ilyesmit, azért bátorkodtam megosztani. Úgy látom, nem volt kár
Új hozzászólás Aktív témák
Szerkesztett és makrófotók megosztása, véleményezése, tapasztalatok átadása, játékok, technikák és különböző makrólencsék bemutatása. Végeredmény = remek képek :)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest