Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- One UI zápor esett a hétvégén
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attix82
addikt
válasz
kispéé #83465 üzenetére
Mivel helyileg nincs semmi nagyker / beszállító így ugyan csak BP-ről jön minden mindenkinek....logisztika raktárkészlet fenntartás stb.
Nézzük a PCX-et és pl engem AtiPC-t....rendelsz valamit, a PCXes csóka beül a kocsiba beugrik az adott nagykerbe megveszi és küldi neked vagy a kezedbe adja.
AtiPC: Megrendeled, én befoglalom a nagykerbe ami BP-n van, a nagyker ha szerencsém van aznap becsomagolja ha nem akkor másnap....a futár a kövi napra lehozza x összegért.
A másik nagy probléma, hogy nincs olyan nagyker ahol minden van illetve az egyikbe jobb áron pl, de ha nincs a termék akkor az egyik nagyker átmegy a másikhoz és megveszi és úgy küldi nekem. (persze akkor már 2 haszon van rajt és még én nem is raktam rá)
Visszafelé ha garis ügy van megint csak idő és esetleg pénz is, a PCX beül az autóba bebattyog a megfelelő nagykerbe és leadja.
Remélem érezhető a különbség BP és vidéki városok között.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vicces képek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SzinkronSarok - Négy játékon dolgozik a csapat
- DUNE médialejátszók topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-book olvasók
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Kedvező ár! HP 840 G1 laptop (14FHD/I5-G4/8GB/128SSD/AkkuX)
- ZBook 15 G6 15.6" FHD IPS i7-9850H T2000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 5600G/RX 6700XT/16 GB/1000 GB SSD/700 W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest