Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pontosan.
Nem az érdekel, hogy spórolók 2-3-4 ezret hanem az, hogy van olyan vasaló 15k-ért amivel nem szeretnék vasalni és van olyan amivel igen. Van olyan amivel kényelmes, könnyű jó érzés vasalni van olyan amivel nem. Az ár-ért arány azt jelenti, hogy az adott áron a legjobb minőségű dolog, én erre hajtok.
lugosi:
senkit sem ÉRDEKEL, hogy áthajtotok a piroson a vasúti átkelőben - be volt korábban linkelve egy videó, hogy áthajt valaki a piroson szóval azért csak érdekel benneteket, mert ezen ment a csámcsogás.De nem a vonatról a büntiről vagy arról van szó, hogy eltapos-e minket, hanem arról, hogy könnyű ítélkezni megfelelő beleélő képesség nélkül. Egyébként egyik sem életszerű mert attól, hogy átmegyek a piroson nem azt jelenti nem nézek jobbra meg balra, nyilván van megfelelő biztonsági ráhagyás, bár szabad jelzésnél is simán jöhet a vonat láttam már rá példát, tehát ugyanaz a gyakorlat akkor is mint mikor piros van. Ha előttünk éppen pirosra vált akkor nem fogok besatuzni mert még akár belém is csattanhat a mögöttem lévő.
Ha szerinted minőségibb időtöltés várni a vonatra 10 percet mint olvasni, tájékozódni, keresgélni, akkor üldögélj egy fotelban és malmozz az ujjaiddal.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Politika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Hardver, konzol adás-vétel csoportom eladó a Facebookon ha esetleg lendítenél a vállalkozásodon!
- Gigabyte GT 640 OC 2 GB PCI-E videokártya
- FSP SI Serials FSP600 50ARN 600W 80+ Silver minősítésű ATX tápegység
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Üzleti Profi Könnyű Ultrabook 14" -75% i7-10610U 16/512 FHD Touch
- IBM THINKPAD T21 2647 retró notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest