- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polemius
senior tag
válasz macilaci78 #40745 üzenetére
Ugye tudod, hogy most ritka nagy marhaságot írtál?
-
zeg
őstag
Minél kisebb, 14"-os esetleg 15-ös tft monitort keresek megvételre. Régi p1-es géphez menne a böszmenagy crt elektronágyú helyett. 17-es nem kell(pocsékul néz ki rajta a 320*240-es de még a 640*480 felbontás is). DVI előny, van dvi-os pci-os kártyám. Karcos kijelzős, hiányos darab nem érdekel.
3dfx cuccokat keresek megvételre
-
Archttila
veterán
Ha valakit erdekel egy kartyafuggetlen Nokia 500-as telo dobjon egy pm-et. (makulatlan allapotban van)
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
ebegab92
senior tag
Érdekelne valakit egy jó telefon?
Ez nem 6-7"-os péklapát, szappantartó Tojássütésre sem alkalmas, mint sok készüléknél a melegedés miatt De a téli hidegben kellemesen meg tudja melengetni az ember kezét
Szereted a Windows-t? Akár rátehetném a Windows 98/ME compatible matricát is, mert ezeket még egész emberi sebességgel hajtja meg Bochs emulátor alattABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
partymaci
aktív tag
Másnál is szarakodik a digi? Délután/este már alig jönnek be az oldalak, mindtha a DNS szerverekkel volna gond... újraindítom a routert kapok új ip-t és másnap délutánig semmi gond.
Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
Archttila
veterán
válasz partymaci #40765 üzenetére
Nalam is szar mar 4.-e ota hol van, hol nincs, vagy mint most is csak 0.5mbit. De Szombattol egeszen ma delelottig egyaltalan nem is volt... (Rokusi krt.) Allitolag az utmunkalatok miatt van. (Kossuth L. sgt, etc.)
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Valkűr
addikt
ÉN az Eszakiban lakom a hóközpont mellett...Ács utca... Itt teljesen jól megy.. Gondolom valamit szerelhetnek azon a körzeten..
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
felsatan
tag
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani olyan szegedi vállalkozást, ami foglalkozik webhosting-gal?
Köszönöm
-
-
Rawulf
őstag
Csak erős idegzetűeknek: BLAMMMMMMMMMM
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
felsatan
tag
Egy böngészőt szeretnék rajta futtatni. Helyileg Ausztráliában. És mondjuk olyan sebességgel kell rendelkezzen, hogy távoli asztali kapcsolattal lehessen nézni youtube veidokat rajta.
Próbálkoztam vpn-nel, az lassú. Most már azt is tudom miért. Aztán próbálkoztam vps-sel. Összeraktam egy olyan bika gépet, hogy ihaj, mégis szaggat.....Ezért kellene egy ember, aki ért hozzá, hogy meg tudja mondani milyen paramétereket kell keresni egy ilyen vps összeállításánál, mert a 64 magos processzor millió giga ram, ezer megabites kapcsolat...szóval ezek a hagyományos értelemeben vett paraméterek, úgy néz ki nem a valós képet mutatják a vps-ek birodalmában.....és akkor még finoman fogalmaztam.
De egyébként bármilyen más megoldás is érdekel, aminek az eredményeképp ausztrál ip cím mögül lesz olyan netem, amivel mondjuk youtube viedokat tudok nézni.
-
-
CSorBA
őstag
Ha jól értettem, valami ilyesmit keresel: [link]
-
csiszy
csendes tag
Eladó sorba kerültek a monitoraim. Eddig párban szolgáltak, de ha elkelnek, most két egyformát tervezek helyettük.
Fujitsu Siemens 22W90PS+ 22" monitor 19000 Ft-ért.
Sok évvel ezelőtt Erővarázslótól vettem itt a fórumon.
Azóta is kivállóan tette a dolgát, hibátlan darab.Samsung SyncMaster T260HD 26" monitor + TV + távirányító 45 000 Ft-ért
Egyetlen hibája, hogy kb. egy éve néha magától előjött rajta a menü, mert a menügombja megbolondult.
Így lehúzattam az oldalán lévő gombok paneljét, mert úgyis mindíg távirányítóval használtam.
A napi használatban nem okoz hátrányt, és esztétikai gondot sem.Mindkettő Szegeden kipróbálható, elvihető.
[ Szerkesztve ]
-
felsatan
tag
UPDATE
olyan illető is nagyon hasznos lenne, aki ért a proxyszerverekhez, tehát nem csak hallott róluk, mert hallani már én is hallottam
és nem az ip címem elrejtése a cél, hanem hogy ausztrál ip címem legyen
-
felsatan
tag
Syl, a feladat legyen mondjuk annyi, hogy a youtube-ot szeretném nézni ausztrál ip-ről....
azért keresek webhostingosokat, mert eddig egyedül a vps szerver tűnt megoldásnak, olyannal pedig általában webhostinggal foglalkozó szolgáltatók foglalkoznak. legalábbis ausztráliában.
-
felsatan
tag
válasz macilaci78 #40774 üzenetére
jó lenne,
de attól tartok, az a költségesebb megoldás -
MODERÁTOR
-
félisten
-
felsatan
tag
Az oldalon, amit nézni akarok (skyracing.com.au) csak az élőképes közvetítés van földrajzilag blokkolva. A rádióközvetítést magyar ip-ről is el lehet érni. Ha ez eredeti ip-mel hallgatom a rádiót 3-4 mp-et késik, ha vpn-en keresztül (ezt tudtam eddig csak megcsinálni magam) minimum 30-at. Ebből tudom, hogy a földrajzi távolság miatti késés az kb 3-4 mp.
-
őstag
32"-os LCD TV-t keresek
Üdv:Attila
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest