- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tommiking
csendes tag
aha..ezt a szöveget ismerem.ezért van hogy az egyik üzletben a nagykerből beszerzett br 25000 ezres kari (mégha durva a főnök akkor is csak 30000 kisker ár) 43 volt.tényleg bizalmi ügy csak nem mindenki baizalommal repked 25% kisker árréssel
.
amúgy van nekem is egy sztorim.
bejöttek a 64bites amd-k.(939,754 vegyesen) jön a srác.kell egy 64 bites amd cucc kompletten
mondom ok
Asus A8N deluxe,A64 3200+ stb..végösszeg cca 250 körül volt,mondom ok ez ennyi.de mivel A8N nincs raktáron meg kell rendelnem,tuti hogy kell,mert puszira nem lehet,előleg vagy valami..ő nem ad előleget,majd ha megjött kifizeti.ok főnök felhív..rábólint jön a cucc,hívom a skacot jöhet a cuccért.összerakom ,windows felrak,gép átvétel..mikor megjegyzi ugye ez már az X2s proci..hmm hmm gondolom olvasta valahol..mondom nézd ez egy normál 3200+(venice) mire.neki ez nem kell mert így drága..azt hiszem mondhattam valamit..mert kiszaladt egyből..azóta nem láttam,de van közös ismink és a múltkor mesélte büszkélkedett a srác a sempronjával...szal..ilyenkor én is támogatom azt addig míg nem fizet..nem bontogatok lezárt cuccot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- VR topik
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged