Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
válasz
Mr-Pamacs #5957 üzenetére
És az mennyiben segít rajtad, ha egy olyan kereskedő tud ilyen lapot szerezni, akivel nem állsz jogviszonyban...
Megveszed tőle, aztán eladod a te bótosodnak, hogy gariban vissza tudja neked adni...?Még ha lehet is kapni, nem írhatod elő a boltnak hogy honnan vásároljon.
Ha nem tudja cserélni a lapodat, adja vissza a vételárat! Aztán majd máshol shoppingolsz magadnak vmi mást... -
Shadows
senior tag
válasz
Mr-Pamacs #5572 üzenetére
az külön emberfajta, de tényleg nekem haverom is az ........
Mi is leltároztunk és vagy 10 en jöttek be pedig nekünk is nagy papír van az ablakon 3 helyen 72-es betűvel hogy LELTÁR MIATT ZÁRVA.
De 24-es patront szeretnék 1db feketét ja és utángyártott van??
Van persze. (mindezt kedvesen mintha nyitva lennénk erre hősünk jön be, na de mondom csak 7.-én adom oda...... dühös volt)se puszi, se köszönés, csak kedves felmenőim voltak csuklási pozíciban
-
biga
őstag
válasz
Mr-Pamacs #5240 üzenetére
Nincs kötelezettség. A törvény szerint törekedni kell a minél hamarabbi javításra, és a minél kisebb kényelmetlenségre. Szóval bizonyítsd be, hogy neked nagyon nagy kényelmetlenséget okoz az alaplap hiánya, és akkor esetleg méltányosságból cserélhető (és a gond az, hogy ez nem vicc
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest