Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
solti_imre #44304 üzenetére
-
solena
tag
válasz
solti_imre #44306 üzenetére
Targoncáról nem kérsz?
Egyébként pl.: a Taski swingo ráállós gépek (ott nincs is értelme a pedálnak, mert a fellépő, amin állsz, alapvetően egy biztonsági kapcsoló). Ott a kormányon adagolod a kraftot. Dolgoztam ilyen géppel (jópár évvel ezelőtt).
-
válasz
-
solena
tag
válasz
Van olyan takarítógép, ahol a sebességet a kormánnyal szabályzod
-
Josi
aktív tag
válasz
solti_imre #44299 üzenetére
Egyes targoncákon pedállal lehet irányt váltani (előre-hátra)
-
cbmfan
senior tag
válasz
solti_imre #44283 üzenetére
ha már kedved van ennyire belemenni és értesz is hozzá kíváncsi lennék, hogy pontosan milyen elemekre lenne még szükség a kétirányú kábelhez, köszi.
patomi: én még etetem kicsit, hadd örüljön
-
Pötyi
őstag
válasz
solti_imre #44283 üzenetére
Ha kívánod, nézhetem közgazdaságilag is, meg környezetszennyezésileg is, hogy mennyire értelmetlen volt legyártani az egyirányú átalakítót - és azokhoz a tudományokhoz se elég csak két elvégzett általános iskolai osztály.
De mivel te most kötözködni _akarsz_, ezért a diódáknak és ellenállásoknak a vicces, nyilvánvalóan túlzó fokú darabszámába kötsz bele. Evidens, hogy nem négy dióda és három ellenállás lesz és az se a kábel lengő részén, hanem a csatlakozó rész házában.
A kérdésemet megismétlem: ha valami porblémával életemben először találkozok, akkor miért ne kérhetnék szaktanácsot? A segítségkérés a te értelmezésedben miért "beleugatás"?
-
Pötyi
őstag
válasz
solti_imre #44267 üzenetére
Gondolom amikor megszülettél, te nem felsírtál, hanem elkezdted felmondani a másodfokú egyenlet megoldóképletét.
Képzeld, van olyan, hogy életedben először találkozol egy porblémával. Hihetetlen lesz, amit most mondok neked, de a megoldás olyasmi, hogy _utánanézel_ leírásokban, vagy _megkérdezel_ másokat, akik már találkoztak efféle porblémával és tanácsot kérsz.
Ez a fórum is ilyen hely.
Örülök, hogy nagyságrendekkel okosabb létedre megtisztelsz minket azzal, hogy leereszkedsz közénk.
-
cbmfan
senior tag
válasz
solti_imre #44267 üzenetére
jólesett ezt beböfögni ide?
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitus UNIQUE DN-19 07-U, 7U prémium fali rack 600x450
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Logitech Z333 2.1 (980-000953/1202) Aktív hangfal
- NVIDIA Quadro M2000 4GB GDDR5 profi munkára, CAD, 3D, stabil kártya!
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest