- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
válasz
kurtuzov #1092 üzenetére
titkárnős sztoriról jut eszembe, hogy Békéscabán még jó régen történt meg ('96-98 körül), a legnagyobb számtech üzletben, hogy:
takarítónő (tudom, már rosszul kezdődik) új volt (még rosszabb) és hát a lelkem egy hét után nagytakarítást csinált. A portörlővel letakarította az össze CD hátulját amit ki tudott nyitni, majd felsúrolt, kiporszívózott mindent ami drága, vagy drágának látszott, pár vinyót lelökött a polcról közben (de csak egy kartonnal), majd jobbnak látta benézni a raktárba hátul. Meglátta mennyi nagy fém doboz van fém polcokon....és azt is mind letakarította (a legtöbb gép oldala szokáshoz híven vagy nem volt rajta, vagy csak félig, így ezeket is leszedte). De mindet! Úgy gondolta végzett. Bekapcsolta a riasztót (pontosabban azt hitte), igaz kicsit elállította közben.
Reggel aki nyitott, be is zárt azonnal és hívta a főnökötNem is tudom miért?!
-
AMD!4ever
őstag
válasz
kurtuzov #1073 üzenetére
Legjobban a Yüsünkülü tft teccik
Nemsemmi dolgok ezek!
Én nemvagyok bótos,de Van 1-2 ismim akikhez járok igy rendszerkarbantartani,és szerencsére vannak akik megfogadják a tanácsokat és odafigyelnek és nemhivják át józsikát a szomszédból,ha nem megy az msn.
Ui: Alt+ Q-t és viszlátszerintem én már diliházba mentem volna
-
TheReMiXeR
senior tag
válasz
kurtuzov #1073 üzenetére
Totálisan igazad van...
A legrosszabb amikor ismerősnek segít az ember. Az nem elég, hogy próbálod olcsóbbanadni vagy beszerezni, mert hát ''ők'' áldozni nem akarnak a jóra... ''mer' aztat ugyse használják ki'' de azért legalább 5 évig bővíthető legyen...
Elviszed a cuccot, helyszínen kiderül, hogy még vindózt se láttak... ekkor ugye több napos ''mini tanfolyamot'' kell adni...
1-2 hónapon belül valami sz@rrá megy, mert amit Te ajánlottál az nem volt jó és az olcsóbbat választotta a tulaj... Ilyenkor Te vagy a hibás és nyaktilót kapsz.
Természetesen ha éppen nem rakták tele vírussal a gépet rögtön másnap vagy aznap...
Ismerős+olcsógép = szopás+full szupport
Most éppen pénteken vásárolt nálunk egy ismerős, kíváncsi vagyok mikor fog rámtalálni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest