- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
szumo
senior tag
válasz
Snoop-y #25291 üzenetére
De hát azon nem lehet se wow, wot, wop, wob-ot játszani, meg a másolt krájzisz se fut fullHD-ban, meg a tanárok gépén a poreszt se olyan jó nézni, ha szaggat az 1080p -s felvétel.
Kérdés? a tablettek kiknek lesznek kiosztva? mert azok azért olyan eszközök, hogy tényleg csak 1 felhasználós personal computerek. Vagy fognak regelni annyi kamu sulis google accountot?
Hogy szabályozzák majd a letöltéseket, vagy no net no para alapon megy majd a buli és akkor meg használhatatlanok az eszközök?Inkább ennek a rengeteg pénznek a felét fordítanák arra, hogy ha már a "gyerkőcök" ennyire benne vannak a dolgokban, akkor oktassuk őket arra, hogy lehet egészséges keretek közt használni a felületeket.
Tanítsuk meg jelszót képezni őket, amit a 4 éves Huang yung Fuu Kína Csiangszu tartományának legeldugottabb rizstermelő falujából nem tud feltörni 3 perc alatt. (Itt kérek bocsánatot a diszkriminációért). Vagy tanítsuk meg egy banki netes tranzakció menetére. Vagy a modern e-mail-ezés alapvető szabályaira. De megtaníthatjuk őket fórumozni, hogy tudjanak képet beszúrni, vagy linkelni oldalakat.
Esetleg chat-elni, és annak a szabályaira. Netán használni és bejogolni a közösségi oldalakat (most nem csak a arckönyvre gondolok).
Még sokáig sorolhatnám, hogy egy modern informatikai órának mit kellene tartalmaznia egy tizenéves számára.
Ezt meg fogja mind tanulni, mert érdekelni fogja. És utána majd egyszercsak jöhet a közkedvelt és csodálatos Office.Lehet elszaladt velem a ló, és nem is Snoop-y hozzászólására reagáltam igazából.
Csak látom, hogy ezek a 10-en egynéhány évesek és itt még a 18-as korosztály is benne van úgy használnak okostelefonokat, táblagépeket, laptopokat, asztali számítógépeket, hogy fingjuk sincs semmiről.
Egymást tanítgatják szünetekben az udvaron. Ez nincs rendjén. -
Rover623
félisten
válasz
Snoop-y #4729 üzenetére
mert nem arról volt szó az általad említett esetben, hogy a vevő bement egy kibasz drága üzletbe és ott megvette ahelyett ,hogy körülnézett volna máshol
Prejudikáció...és annak hiánya egyszerre...1. az üzlet deklaráltan a legdrágább a városban...
2. nem tudhatod hogy előtte körülnézett-e máshol...de ha igen, tutira nem talált semmit vagy csak még drágábban...különben nem vett volna semmit, hanem továbbáll... -
Rover623
félisten
válasz
Snoop-y #4698 üzenetére
Nyálazd meg a cerkám...már ha hagyom...
Büszke én sem vagyok rá, pláne hogy nem én csináltam, hanem az üzlettársam...csak hogy a kis mentegetőzős baromságod is bejöjjön...
De csinálhattam volna én is, tizenakárhány kereskedelemben eltöltött évbe belefér(t)...
Aki az itt jelenlevő "bótosok" közül soha nem csinált ilyet/hasonlót, az vesse rám az első követ...amelyik meg tényleg nem, az gondolkozzon el a pályamódosításon, mert ez a szakma nem neki való...
Nem tudom hallottál-e már a kereslet-kínálat összefüggéséről...egy termék/szolgáltatás ára ugyanis egy piacgazdaságban (hahó! ébresztő, a cucilizmusnak, tervgazdálkodásnak, központi/hatósági áraknak régen vége van...legalábbis ebben az iparágban!!!) erősen függ a kereslettől...ha nem kell a kutyának se, akkor leviszem az árát...ha viszont nagyon kapós, vagy a vevőnek nagyon kell, akkor meg fizesse meg.
Ha sokallja az árát, ne vegye meg...sem eladni, sem vásárolni nem kötelező...
Más helyzet pl. egy nyilvános rötyi: nekem muszáj hugyoznom, és az érvényben lévő törvények, viselkedési szabályok értelmében ezt nem tehetem meg akárhol.
Tehát be kell mennem egy pisoldába, kötelezően igénybe kell vennem egy szolgáltatást.
Na ott nem mindegy hogy csak egy 50-est kell kipengetnem, vagy egy ötszázast...ha ott történik egy ilyen felülárazás, az tahóság...amit mi csináltunk, az sima haszonszerzés...erre alakult az összes bót...már amelyik nem kamu, pénzmosoda... -
ML320
senior tag
válasz
Snoop-y #2611 üzenetére
Sajna nincs...
Azonban már volt arra példa ismerősi (konkurensi) körben, hogy a kuncsaft szerint a szaftos képek csakis tőlük kerülhetett ki a netre! Hogy mi ebből az igazság... Az ottaniakról sem tudnám elképzelni.
Mondjuk ugyebár rengeteg a mendemonda. Egyszer az egyik szervizesünk is nyilatkozott egy bulvárlapnak ezügyben, bár ő az általa elmondottra másként emlékezett...Ott a cikk lényege az volt, hogy természetesen átnézzük a vinyók tartalmát. Hát ekkora baromságot melyik szervizes vallana be, mégha igaz is lenne.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- VoLTE/VoWiFi
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest