Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - iPhone topik
 - Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
 - Google Pixel topik
 - One mobilszolgáltatások
 - Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple Watch
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Apple iPhone 16 - ígéretek földje

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Tiszta sor, hogy a méréssel, vagy azok kalibrálásával lehetnek gondok. Ámde számokat nem írtam, csak összehasonlításokat ugyanazon körülmények között. Én személy szerint 10 fokos eltérést is tapasztaltam ugyanazon proci két magja közt. Ez volt.
A netes fogyasztás számolgatós példa egy másik történet...
Az egésznek pont ott az értelme, hogy noname tápból valóban kell is az 500+ Watt, hátha kipréseli magából a felét. Rendesből meg bőven elég a 350 is. - 

MR_Joe
senior tag
Sügér

Hasonló sügérrel volt dolgom most... csóka új videokarit vett (9600GT), beszerelték a gépbe, majd egyszercsak konstatálták, hogy egyik másik progi alatt fagy a gép, valamint fura módon eltűnt a hálókártya a vistából. Beletettek egy nagyobb tápot, mert biztos az a baja (420W-ról 450w-ra módosították) és láss csodát...nem történt semmi

Új hozzászólás Aktív témák
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
 - Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
 - Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
 - Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest