Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Új hozzászólás Aktív témák
-
ML320
senior tag
Három éve volt egy rossz pillanatom. P4-es időszaknak hívom... Azóta csak AMD van a gépemben.
Júúúúj, mindjárt leszólják a nem létező szakértelmem...
Intel - AMD? Benzin - dízel? Jobb vagy bal? Ízlések és pofonok, kinek a pap, kinek a papné... Nekem meg egy pofon a paptól, mert megnézem a feleségét.
Mi főleg AMD konfigokat adunk el. Az intelnél nekem nem tetszik, hogy ha jó alaplapot veszek, az kétszer annyiba kerül, mint az AMD-s. Az nforce chippel sincs semmi bajom, sőt a 6100/7025 integrált mivoltjuk ellenére is nagyon jó teljesítményt hoznak. Induló gépnek rengeteg GB M61 és M68 lapkára épített cuccot adtunk el, minimális meghibásodási aránnyal. Olcsón kihozható egy jó alapgép, ami régebbi játékoknál is megállja a helyét, de ha kell bővíthető.
Az intel is behozható, ha azt kéri az ügyfél. De sajna nem állnak tömött sorokban a Quad után epedezők...
Egyszer megkérdezte az egyik vevő, hogy mi a jobb az ő Quad és Commandó párosával szemben az én gépemben? Az hogy töredékéből kijön, a célnak meg megfelel. A gépeknél mindig a használati kört határoljuk be. Van előnye mindkét termékcsaládnak. A vevőknek van vágya és igénye. Nekem már csak a pénztárcáját kell megtalálnom. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Eredeti játékok OFF topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- Samsung A16 mobiltelefon
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyszer megkérdezte az egyik vevő, hogy mi a jobb az ő Quad és Commandó párosával szemben az én gépemben? Az hogy töredékéből kijön, a célnak meg megfelel. A gépeknél mindig a használati kört határoljuk be. Van előnye mindkét termékcsaládnak. A vevőknek van vágya és igénye. Nekem már csak a pénztárcáját kell megtalálnom.