Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
- 

net84 őstag az, hogy 3 hónap van hátra a garból, az azt jelenti, hogy 3 hónap van hátra belőle, semmi mást nem jelent....  Azt csak beleírtam, hogy a 3 éves cucc hirtelen most lett rossz (vagy tényleg most lett rossz, és semmi turpisság nincs bent - csak kicsit furcsa, hogy elötte 1-1,5 hónappal a gépet hozta be, hogy szar, igaz akkor tényleg szar volt) Azt csak beleírtam, hogy a 3 éves cucc hirtelen most lett rossz (vagy tényleg most lett rossz, és semmi turpisság nincs bent - csak kicsit furcsa, hogy elötte 1-1,5 hónappal a gépet hozta be, hogy szar, igaz akkor tényleg szar volt)
 lesaux - most azt mond meg, hogy hogyan tartod be a 15 napot (vagy munkanapot), ha a szakszervíz rajt csücsül. Próbáljuk sürgetni a dolgokat, de gondolom nem kell elmagyaráznom, hogy hogyan is működik a kisker - nagyker/garszervíz közti garanciális művelet...
 Egyébként minden esetben törekszünk, hogy minél elöbb, lehetőleg a 15 napon belül meg tudjuk oldani a cserét. De egy kifutott/megszünt terméknél kénytelenek vagyunk megvárni, hogy mit lép a szervíz, mert nincs a polcon egy 16ms-es 15''-os tft-n vagy egy 478-as agp-s lapunk, és természetesen mindenből vacsi újjjj.
 eziskamu - úgy vettem
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Arc Raiders
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 3
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Battlefield 6
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- 6 DARAB! DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA IS 7410 7430 7440 7320 5320 5410 5420
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- 480-500-512 gb sata SSDk
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Azt csak beleírtam, hogy a 3 éves cucc hirtelen most lett rossz (vagy tényleg most lett rossz, és semmi turpisság nincs bent - csak kicsit furcsa, hogy elötte 1-1,5 hónappal a gépet hozta be, hogy szar, igaz akkor tényleg szar volt)
 Azt csak beleírtam, hogy a 3 éves cucc hirtelen most lett rossz (vagy tényleg most lett rossz, és semmi turpisság nincs bent - csak kicsit furcsa, hogy elötte 1-1,5 hónappal a gépet hozta be, hogy szar, igaz akkor tényleg szar volt)