Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- iPhone topik
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

MR_Joe senior tag válasz  -=RelakS=-

üzenetére -=RelakS=-

üzenetéreAkkor az se mai gép lehetett  ilyennel anno én is találkoztam, bár más módon. Anno pc szervizben melózva vettek nálunk egy pendriveot, másnap jön, hogy hát döglött a cucc, cseréljük ki. Persze előfordul ilyen, azonnal csere, tulaj elviszi, majd pár óra múlva jön, hogy ez is döglött, adjunk más típust. Ekkor már kezdtem csodálkozni, mert abból a típusból jópár elment már, minden hiba nélkül. Jött főnököm, mert hallotta a beszélgetést, érdeklődött milyen gép, használ-e más usb-s eszközt, stb. Persze más cucc működik, a pen a sz@r. Főnök rávette, hogy ugyan hozza már be a gépet. Nemsokára megjött a sulinetes gépecske, alaplapon integrálva 2db usb és kivezetve még kettő - fordítva rádugva. Persze a tulaj az alaplapra dugva használta a nyomtatót és szkennert, pendriveot rátolta a kivezetésre. a gépnek nem lett baja, de a pendriveot tönkrevágta. Kicsit hitetlenkedve vette a dolgot, de előtte lett megfordítva a csati, így nem reklamált. Kicsengette a javítási költséget - és bár a gépe tette tönkre - a főnök kezébe nyomta az új pendriveot. ilyennel anno én is találkoztam, bár más módon. Anno pc szervizben melózva vettek nálunk egy pendriveot, másnap jön, hogy hát döglött a cucc, cseréljük ki. Persze előfordul ilyen, azonnal csere, tulaj elviszi, majd pár óra múlva jön, hogy ez is döglött, adjunk más típust. Ekkor már kezdtem csodálkozni, mert abból a típusból jópár elment már, minden hiba nélkül. Jött főnököm, mert hallotta a beszélgetést, érdeklődött milyen gép, használ-e más usb-s eszközt, stb. Persze más cucc működik, a pen a sz@r. Főnök rávette, hogy ugyan hozza már be a gépet. Nemsokára megjött a sulinetes gépecske, alaplapon integrálva 2db usb és kivezetve még kettő - fordítva rádugva. Persze a tulaj az alaplapra dugva használta a nyomtatót és szkennert, pendriveot rátolta a kivezetésre. a gépnek nem lett baja, de a pendriveot tönkrevágta. Kicsit hitetlenkedve vette a dolgot, de előtte lett megfordítva a csati, így nem reklamált. Kicsengette a javítási költséget - és bár a gépe tette tönkre - a főnök kezébe nyomta az új pendriveot.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Motoros topic
- Path of Exile (ARPG)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

ilyennel anno én is találkoztam, bár más módon. Anno pc szervizben melózva vettek nálunk egy pendriveot, másnap jön, hogy hát döglött a cucc, cseréljük ki. Persze előfordul ilyen, azonnal csere, tulaj elviszi, majd pár óra múlva jön, hogy ez is döglött, adjunk más típust. Ekkor már kezdtem csodálkozni, mert abból a típusból jópár elment már, minden hiba nélkül. Jött főnököm, mert hallotta a beszélgetést, érdeklődött milyen gép, használ-e más usb-s eszközt, stb. Persze más cucc működik, a pen a sz@r. Főnök rávette, hogy ugyan hozza már be a gépet. Nemsokára megjött a sulinetes gépecske, alaplapon integrálva 2db usb és kivezetve még kettő - fordítva rádugva. Persze a tulaj az alaplapra dugva használta a nyomtatót és szkennert, pendriveot rátolta a kivezetésre. a gépnek nem lett baja, de a pendriveot tönkrevágta. Kicsit hitetlenkedve vette a dolgot, de előtte lett megfordítva a csati, így nem reklamált. Kicsengette a javítási költséget - és bár a gépe tette tönkre - a főnök kezébe nyomta az új pendriveot.
 ilyennel anno én is találkoztam, bár más módon. Anno pc szervizben melózva vettek nálunk egy pendriveot, másnap jön, hogy hát döglött a cucc, cseréljük ki. Persze előfordul ilyen, azonnal csere, tulaj elviszi, majd pár óra múlva jön, hogy ez is döglött, adjunk más típust. Ekkor már kezdtem csodálkozni, mert abból a típusból jópár elment már, minden hiba nélkül. Jött főnököm, mert hallotta a beszélgetést, érdeklődött milyen gép, használ-e más usb-s eszközt, stb. Persze más cucc működik, a pen a sz@r. Főnök rávette, hogy ugyan hozza már be a gépet. Nemsokára megjött a sulinetes gépecske, alaplapon integrálva 2db usb és kivezetve még kettő - fordítva rádugva. Persze a tulaj az alaplapra dugva használta a nyomtatót és szkennert, pendriveot rátolta a kivezetésre. a gépnek nem lett baja, de a pendriveot tönkrevágta. Kicsit hitetlenkedve vette a dolgot, de előtte lett megfordítva a csati, így nem reklamált. Kicsengette a javítási költséget - és bár a gépe tette tönkre - a főnök kezébe nyomta az új pendriveot.