- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Jazzos #20736 üzenetére
Informálódj barátom! Nem 90e, hanem 86.656 Ft-tól
Kíváncsi lennék ezek honnan hozzák a cuccot
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Intelligencs #20735 üzenetére
Eddig ezt még nem láttam
-
-
MR_Joe
senior tag
válasz
cbmfan #20439 üzenetére
Begyugták a kettőhúszba?
Én most cseréltem mikrokapcsolót egy microsoft egerentyűb. Itthon jó az, jobb mint a samsung gagyi... Még igy javitva is.
Billentyűzet meg régi IBM, amit egy elfeledett konfiggal vettem vadi ujonnan outletbőlKényelmes, strapabíró. Két kölök mellett második éve megy
nagy szó itthon
-
MR_Joe
senior tag
válasz
PeeterssoN #20272 üzenetére
Irc biza'... meg DC++
-
MR_Joe
senior tag
válasz
tupacamaru #20242 üzenetére
Pf.. ez. már a b+ kategoria nálam.:-DDD
-
-
MR_Joe
senior tag
válasz
-=RelakS=- #20099 üzenetére
Letöltöm és beállítom csengőhangnak...
Esztergomi: azért kíváncsi lennék a pasi verziójára. Mindenesetre szép...Tiszta chicago...
-
MR_Joe
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #20050 üzenetére
A legjobb a pálinka, de az minden ellen
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Szakbarbár #19912 üzenetére
Doom2?. Azon javában a wolf3d- t toltuk :-) de a warcraft az jól ment. Emlékszem egy ismerős 486 (talán dx2) gépén futott a Wc2. Le voltam nyűgözve a grafikájától.
-
MR_Joe
senior tag
A régiszép idők... emlékszem hogy szerettem rajzogatni egy progival. Full ki kellett üríteni a memóriát,hogy elinduljon... Akkoriban egy Trident 9100 /512kb videokarival toltam. :-) kinek volt ilyen szörnye?
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Ironsides #19753 üzenetére
Megsült vargánya táppal én is találkoztam. Szép színes lett tőle még a házikó is
Nem csalódtam a 400-as verzióban sem. Ebben sincs több cucc, mint elődjeiben. Azért a tecsó gazdaságos p4 konfigot elvitte gar időn belül anno2Ghz p4 konf, valami ati kártya, 20 vagy 40-es hdd, cd olvasó és egy 230W JNC atx táp. Gar idő után 1-2 nappal durrant el a táp, és vitt mindent mint a piros ász... Sajnáltam szegény vásárlót, de hát olcsó húsnak...
-
MR_Joe
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #19744 üzenetére
Ejjó.
Kíváncsi lennék ezek a komoly teljesítményű tápok miből vannak összerakva.
Komolyan büszke lennék, ha lenne egy használható magyar táp a piacon... -
MR_Joe
senior tag
Te jóságos..a múmia visszatért és erősebb , mint bármikor.
Ti tudtátok, hogy van ilyen? OMG... -
MR_Joe
senior tag
Nyúlpaprikás... jó is az.. Balinov
nem félsz?
Adax: nálunk az albérletben a hosszabbító kábelét rágta ketté. Egyszer csak full sötét a lakásban, mi meg találgattunk mi történhetett.. de a newl túlélte.
-
MR_Joe
senior tag
Nekem is volt nyulam házi kedvencként. Nem okozott gondot másféle nyulat megenni, mert az nem kedvenc. Igaz mikor lebetegedett szerencsétlent én csaptam agyon, mert a dokik csak teleszurkálták szarokkal és szenvedett. De meg nem ettem volna...
-
MR_Joe
senior tag
válasz
cbmfan #19384 üzenetére
Hjaj.. fix tv.. volt valami csoda "kvízműsor" amiben benne voltam. fixtv IRC-n ökörködtünk, és műsorkezdés előtt kb másfél órával nem volt meg a három játékos... IRC-n felkértek, hogy ugyan ugorjak má' be, mert így nem lesz műsor.
Vicces volt... Aztán akkori barátnőmnek (most már a feleségem..
) meséltem, hogy Tee.. voltam a fix tv-ben. Erre kiakadt, mert itt győrben egész más fajta csatorna a fix tv... (18+
)
Szerk.: felvilágosítottak, hogy csak volt, már nincs ilyen.,..
-
MR_Joe
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #19288 üzenetére
A vicc jut eszembe:
mamóka nézi az oszlopon szerelő szakit, oszt egyszercsak megkérdi
-Mondja jóember, tényleg meghalok ha megfogom ott fent azt a vezetéket?
-Á dehogy is! Csak arra figyeljen a néni, hogy a lába ne érjen a földre... -
MR_Joe
senior tag
-
MR_Joe
senior tag
Nem témába vágó:
Ismerősnek ellopták az iratait, melyek Márkus-Tamás Zsolt névre vannak kiállítva (jogosítvány, személyi, útlevél, kártyák)
Ha ilyen nevű iratokkal találkoznátok (hitel, vagy bármi hasonló oknál fogva), kérlek jelezzétek a rendőrségnek, illetve ha lehet nekem.Köszönöm!
-
MR_Joe
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #18973 üzenetére
Ez fájt...
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Ironsides #18961 üzenetére
Ez komoly lehetett.. dolgoztam anno tecsoban. Volt, hogy még a raktárban kilopták a gép felét... komolyan. Akkor időben még kevesebben értettek a gépekhez, és volt, hogy a 20 gigás hdd helyett benne volt egy 6,4-es, vagy épp a 2x256 sd helyett volt 2x128...vagy csak 1x128. Egy-egy hozzáértő vissza is hozta, de tippem sincs, hogy mennyi mehetett ki "módosított konfiggal"
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Melack #18949 üzenetére
Egyelőre azok szólnak amiket mi hallgatunk. Részemről olykor tanksapka, metálica meg a váltóáramék, de megye elektronikus zene is, illetve amiket feleségem hallgat. Megy megy olykor komoly zene is. Vivaldi pl egy kedvenc
. Tizenévesen úgyis megtalálja a saját stílusát. Csak legyen átfedésben a miénkkel
-
MR_Joe
senior tag
válasz
bimbilla09 #18943 üzenetére
Részben igen, részben nem. Ha a rockerségre gondolsz, arra azért utaltam, mert jómagam voltam minden. Rapper, technobuzi (sárga hajjal...
), de így idősödve áttértem a rock/blues (jazz) vonalra. Kellett pár év mire rájöttem, hogy kb ez az a vonal, ami normálisabb mondanivalót hordoz (nem a death metalra gondolok
). Épp ezért próbálom erre nevelni őket, hogy ne azon nőjenek fel, mint anno én (a saját zenei utamat járva..). Két dolog tud nagyon formálni szerintem. A zene és a hit.. Ezek tudnak adni egy alapot, amire tud majd építkezni.
-
MR_Joe
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #18937 üzenetére
Detto. Én azt vallom, hogy legyen egyenes, amennyire lehet. Persze jó dolog az anyagi biztonság, de nem minden. Sőt. Igazi emberi kapcsolatokra viszont csak úgy tehet szert, ha egyenes ember és ez sokkal fontosabb bárminemű anyagi haszonnál. Közhely, de tény: az igazi értékeket nem lehet pénzen megvenni...
-
MR_Joe
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #18935 üzenetére
Nah ja... bár megpróbálom úgy nevelni, hogy a hasonló érdeklődésű kölkökkel barátkozzon. (amíg a föld kerek, mindig lesznek rockerek..) Abban bízom, hogy mire tizenévesek lesznek, kihal ez az agyament irányzat. Feleségem tanárnő és majd igyekszünk úgy sulit választani (ismerettség alapján), hogy minél kevesebb negatív behatás érje őket a közösségből. Eddig (ovi szinten) még sikerült, remélem marad is ez az állapot.
-
MR_Joe
senior tag
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Hequila #18847 üzenetére
Én már elhagytam a ker.szektort. Nem bántam meg, de előbb utóbb ez is be fog dőlni mint minden Mo.-n. Szerintem. Jövőre elveszik azt a minimális cefeteriát is tőlünk, mert nem éri meg adni. Több az adminisztrációs és egyéb ktg, mint amennyit nyer rajta a dolgozó. Bruttósítják és megy az alapba, úgy kevesebbe kerül a cégnek, a dolgozó meg annyival kevesebbet is kap. Az árak viszont nőnek. Folyamatosan. Sokat. Szomorú a helyzet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest