- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR_Joe
senior tag
Ma megtalált egy hölgy kollega. Ígértem neki egy kis netezős maradék gépet, mert kissé xarban van, de a gyereknek sulihoz kell. Ma kérdezi, hogy a nethez hogy kell hozzákapcsolni? Kérdezem milyen net előfizetése van? Azt mondja nem tudja pontosan olyan pickup-os.
Furán nézhettem, mert magyarázni kezdett... pár perc beszélgetés után kiderítettük, hogy jó eséllyel koax kábel megy be a "dobozba"... ez már támpont, de még mindig nem tudom mi az a pickup-os net
Ötleteket kérek, mire gondolhatott
-
MR_Joe
senior tag
Újra nálam egy gép... jómúltkor berawosodott a merevlemez. Visszarángattam az élők közé, adatok minden megmaradt, tesztelgettem kicsit, hibátlanul ment. Most visszajött, hogy random 10-15percenként lekönyököl a gép... kíváncsi leszek mi okozza... persze teljes adatmentés kéne, meg egy win7 a gépre... 2,6Ghz-s celeron, 512+256 ddr-rel.. mondtam ez esélytelen, de meglátom mit tehetek...
-
MR_Joe
senior tag
válasz
shteer #27090 üzenetére
Egy volt kollega jut eszembe (nem IT területről), szegény vett egy gépet, 2012-év elején nVidia GT210-es videokarival úgy, hogy olyan videokártyát kért a gépbe, amivel minden játék normálisan futni fog...természetesen az ország másik feléből rendelte neten keresztül. Velem nézette meg, miért nem futnak a játékok. Közöltem hogy a kártya konkrétan egy fosch, ekkor kérdezte kikerekedett szemmel, hogy "hát nem elég az egy gigás?".
-
MR_Joe
senior tag
válasz
westcoastog #26838 üzenetére
Nem önbizalom kérdése... aki profi az profi
-
MR_Joe
senior tag
válasz
westcoastog #26836 üzenetére
Eddig nem volt? Akkor hogy fórumoztál?
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Szakbarbár #26417 üzenetére
Nah igen, a szálló por.. a fenti gépet elnézve ettől tarthatott volna az úriember (hölgy?), bár az is lehet, hogy a gép gazdája újraértelmezte a "zöld számítógép" jelentését és virágokat akart ültetni a gépbe...láthatóan a termőföld már megvolt..
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Szakbarbár #26415 üzenetére
Környezetszennyező?
Mert munkavédelmis barátunk szerint honnan származik az a por?? Te csak visszaadod a természetnek, ami az övé
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Prémvadász #26411 üzenetére
Mi van ebben? Egy átlagos júzer gépe
-
MR_Joe
senior tag
Szerintem sem kéne vakerát csinálni a hardverapróból. Maradhatott volna a "megegyezés szerint" szöveg. Sok idiótát el lehetett vele kerülni. Mikor kiraktam egy terméket mondjuk 4000 Ft-ért, tuti az első pár privi vmi ilyen volt, hogy "itt meg ott 2500-ért van, 2000-ért elviszem, így túl drágán adod". Megegyezés szerint-nél, valahogy sose próbáltak fikázni.. bár lehet csak véletlen szerencse volt..
-
MR_Joe
senior tag
válasz
quailstorm #25948 üzenetére
De...
Mennyi ismerős játék...
Vizion: Igeen. Street Fighter nagyon oda. játéktermi változatban
-
MR_Joe
senior tag
válasz
macilaci78 #25724 üzenetére
..reggel hugom...
-
MR_Joe
senior tag
Blaster wormra gondolsz? Meg hát. Ha jól emlékszem abból irtottam ki a szomszéd gépéről valami tizen x ezer darabot.. bár lehet az más volt, fene se emlékszik már
Kár hogy anno nem csináltam ilyen esetekről screenshotot
Vicces, hogy minden ilyenről van egy wiki bejegyzés
-
MR_Joe
senior tag
One Half-ra ki emlékszik? Berakta magát MBR-be és nehéz volt kiszedni, legalábbis F-prot nem szedte ki...aztán jött egy vírusirtó kifejezetten erre. Környéken az összes gépen megtalálható volt..
-
MR_Joe
senior tag
válasz
quailstorm #25411 üzenetére
"...akkor füstölt el egy Mercury.." .. nem is tudtam, hogy Freddie dohányzott
-
MR_Joe
senior tag
válasz
adax01 #25408 üzenetére
Azt szabad.. azt még gyártják
Szerk.: Vargányáék amúgy átnyargaltak a napkollektoros üzletbe
szerk2.: már ha ők azok.. sok vargáné és tsa van
-
MR_Joe
senior tag
válasz
800.henrik #25379 üzenetére
ób+
-
MR_Joe
senior tag
válasz
macilaci78 #25316 üzenetére
A nekrofil, a biofil, a piromániás, a szadista és a mazochista beszélget:
A biofil megszólal:
- Ha itt lenne egy macska, én jól megd***ám!
Erre a szadista:
- Ha itt lenne egy macska, akkor jól megd***ánk, aztán megszadiznánk!
Erre a piromániás:
- Ha itt lennne egy macska , akkor jól megd***ánk, megszadiznánk, aztán megégetnénk!
Erre a nekrofil:
- Ha itt lenne egy macska, akkor jól meg***nánk, megszadiznánk, felégetnénk aztán megölnénk és újra meg***nánk!
Végül mind a mazochista felé fordulnak és kérdezik:
Te mit mondasz?
- Miau. -
MR_Joe
senior tag
-
MR_Joe
senior tag
válasz
dvdbackuper #25273 üzenetére
Jól. Bár én is csak itt láttam a phn belinkelve
amúgy vannak érdekességek a cikkben...
-
MR_Joe
senior tag
-
MR_Joe
senior tag
Azért, mert ahogy kollega is írta, Steve Blood azt látja, hogy 10-ből 8 találat ez, és biztos az a jó... persze a különbségről lövése sincs.
Amúgy a hiperszuper speedup progik használata nem csak fiatalkorú vérpistikékre korlátozódik, hanem a magát "hozzáértő" idősödő, géppel most ismerkedőknél is megjelent, mert ő olvasott róla egy cikket, hogy milyen jó... mutatták is, hogy itt leírják, milyen jó az xy progi, mert mi mindent csinál és azt szakértő írta le. persze azt nem vette észre, hogy a szakértői cikk a csodaprogi honlapján volt és olyan szakértői csoportra hivatkozott amire rákeresve csak a már említett honlapon találtam rá... -
MR_Joe
senior tag
Ma tőlem is kérdezte kollega, hogy akkor most meg fog állni az xp? Akkor kéne frissíteni másra? Mosolyogtam és felhomályosítottam a tényállásról...
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Kicsirics77 #24851 üzenetére
Hasonló.. bár nem heti szinten
Múltkor elémtoltak egy kis cerka 2,4-es (s478) gépet, 20gb hdd-vel, 512 rammal, valami csoda via-s lappal, integrált videoval, hogy ezt kéne eladni és összerakni valami újabb gépet belőle. Ők olyan 20-25e-t kérnének a gépért és egy 5-öst még rádobnának az újra... mondtam hogy fordítva még talán rendben is lehet, de a bizományos értékesítést nem bonyolítanám, azt csinálják ők
-
MR_Joe
senior tag
Utoljára számtekbótba' minimálbért kaptam,plusz zsebbe egy tizest, meg a főnök fizette minden nap az ebédet egy menüztetős étteremben. A pénz nem volt sok, de a bagázs (főnökkel együtt) korrekt volt
-
MR_Joe
senior tag
Nekem is volt kábél problémám, bár pont fordítva. Egyik kábellel ment a fullhd, másikkal nem...
-
MR_Joe
senior tag
válasz
toydog55555 #24656 üzenetére
Tapasztaltam este én is... kollegám domino csomagos, lefogyott egyenleggel tudott hívni, én előfizus vagyok, se net, se telefon...egész pontosan tök süket volt minden. Aztán változott a helyzet, mert én már tudtam hívni, de engem nem tudtak..viszont a domino még mindig működött...
Több kollegával is lestünk, hogy mi van. Bár őszintén szólva annyira nem lepett meg, ez csak az éves rendes összeomlás
-
MR_Joe
senior tag
válasz
E.Kaufmann #24614 üzenetére
Mondjuk több felhasználó csatlakoztat eszközöket egyetlen munkaállomáshoz
Esetleg kiegészítő hardvert használ a júzer bizonyos feladatok végrehajtásához..
-
MR_Joe
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #24406 üzenetére
Ez odab*
-
MR_Joe
senior tag
Ha nem kéne mindenféle bizonylatot bemutatni róla még át is venném
-
MR_Joe
senior tag
Harminckhm évesek klubja
Király... Szomorú hogy így öregszenek egyesek
-
-
MR_Joe
senior tag
ez egy komoly úriember... a számát is megírta komolyan... harminc hatnegyenkettő..
-
MR_Joe
senior tag
"El döntöttem befejezek minden elektronikával és számítás technikával kapcsolatos tevékenységet".... utolsó hozzászólásoddal már megdöntötted saját korábbi döntésedet... a gépelés is számítástechnikai tevékenység
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest