Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szumo
senior tag
Nem vagy egyedül, van pár ismerősöm ilyen helyzetben.
A múltkor voltam odahaza, és átszaladtam Bánrévénél, alig találtam meg, hogy merre kell menni, mert olyan gazos az egész átkelő, hogy csak pislogtam. Nem mentem messze, mert rögtön van egy kisbolt pár száz méter után, ami már gyerekkoromban is ott volt
Vettem 5 Steiger-t, szigorúan barna verziót, meg 5 Kelt-et 1kg knédlit, meg egy kisüveges kólát, mert volt vagy 36 fok és fizettem 2200HUF-ot. Teljesen vicc kategória.Viszont elárulhatnád mi ez a 12%, mert ugye az alkoholtartalom, az hátul a címkén külön fel van tüntetve. Nem rossz a fácán sem, elég sokat megittunk abból is. A keltet az uticsomagolása miatt szerettük, a csattos üveg csodája. Selmecen többször volt, hogy kiituk a kocsmát. Zárórára nem volt egy csepp sör sem, és töményből is csak a női változatokból volt helyel közzel
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest